Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο ρωσικός στρατός προετοιμάζεται για κάτι μεγάλο! Ζαλίζει ο αριθμός των θερινών στρατιωτικών ασκήσεων




Με την ένταση σε όλα τα στρατιωτικά μέτωπα να αυξάνεται δραματικά και τη Ρωσία να είναι…
μπλεγμένη σε κάθε ένα από αυτά, ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται πυρετωδώς.


Ο στρατιωτικός παροξυσμός της Ρωσίας ξεπερνάει κάθε όριο το καλοκαίρι του 2020, με τον ακριβή αριθμός ασκήσεων, όπως ανακοίνωσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, να τρομάζει και να προμηνύει ένταση στα διάφορα ανοιχτά μέτωπα.

Με τον κορονοιό να ελοχεύει, τα ρωσικά στρατεύματα θα πραγματοποιήσουν περισσότερες από 15.500 (!) στρατιωτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με το βλέμμα και την προσοχή του στρατεύματος να στρέφεται στις προετοιμασίες για την -μεγάλης κλίμακας- άσκηση Kavkaz-2020 (Καύκασος-2020). Οι πληροφορίες έρχονται μετά από δηλώσεις του του Ρώσου Υπουργού Άμυνας, Σεργκέι Σόιγκου, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του υπουργείου την Τρίτη.




«Κατά τη διάρκεια της [θερινής περιόδου εκπαίδευσης], έχουν προγραμματιστεί πάνω από 15.500 ασκήσεις μάχης σε όλα τα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί στις προετοιμασίες για την άσκηση Kavkaz-2020 η οποία έρχεται!», δήλωσε ο επικεφαλής της ρωσικής άμυνας.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν κάνουν διακοπές», τόνισε ο υπουργός Άμυνας.
Ούτε η πανδημία μπορεί να σταματήσει τα σχέδια της Ρωσίας, «πάνω από δύο εκατομμύρια ιατρικές μάσκες, περισσότερα από 230.000 θερμομετρητές και πολλά άλλα έχουν δοθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και με αυτό το σκεπτικό θα ξεκινήσουμε τις στρατιωτικές δοκιμές», ξεκαθάρισε ο Σόιγκου.

Πηγή: TASS
onalert.gr

hellas-now.com



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...