Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπολύει μαζική επίθεση εναντίον τζιχαντιστών στη Λατάκια




Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπολύει μαζική επίθεση εναντίον τζιχαντιστών στη Λατάκια...


Βηρυτό, Λίβανο (2:30 μ.μ.) - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξέδωσε την απάντησή της στις απόπειρες μαχητικών αεροπορικών επιδρομών στην αεροπορική βάση Hmeimim το Σαββατοκύριακο, καθώς τα πολεμικά αεροπλάνα τους σφυρηλάτησαν τις θέσεις των τζιχαντιστών ανταρτών στο Jabal Al-Akrad και τον Jisr Al- Περιοχές Shughour.




Σύμφωνα με μια επιτόπια έκθεση από το Κυβερνείο της Λατακίας, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα πραγματοποίησαν αρκετές αεροπορικές επιδρομές στο τζιχάντ προπύργιο του Καμπάνι, με αποτέλεσμα την καταστροφή βάσεων και τάφρων.

Η έκθεση ανέφερε ότι η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία στη συνέχεια πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές κατά μήκος του άξονα Latakia-Idlib, με πρωταρχικό στόχο τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κόμματος του Τουρκκεστάν (TIP) και την ομάδα Hurras Al-Deen που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Ταυτόχρονα, τα ρωσικά πολεμικά αεροπλάνα φάνηκαν να πετούν πάνω από την περιοχή Jabal Al-Zawiya του νότιου Idlib.




Αυτές οι πτήσεις αναγνώρισης πιθανότατα έδιναν στον Συριακό Αραβικό Στρατό (SAA) συντεταγμένες των τζιχαντιστών ανταρτών στην Jabal Al-Zawiya, καθώς ο τελευταίος αργότερα ξεκίνησε αρκετές επιθέσεις πυροβολικού και πυραύλων εναντίον των μαχητών εκεί.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι τζιχαντιστές αντάρτες προσπάθησαν να βομβαρδίσουν τη μεγαλύτερη ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία, τον Χεϊμίμ (Χμεϊμίμ), η οποία προκάλεσε επίθεση μεγάλης κλίμακας την Τρίτη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι τζιχαντιστικές επιθέσεις με αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Hmeimim ήταν ανεπιτυχείς, καθώς απέτυχαν από την κοινή αεροπορική άμυνα των ρωσικών και συριακών ενόπλων δυνάμεων.


ΠΗΓΗ AMN



Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

Διαβάστε ακόμα 

loading...