Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σε σοκ Τούρκος πιλότος μετά την αερομαχία με Έλληνα – Κατέστρεψε το αεροπλάνο του

Newsroom 



F 16: Άχρηστο βγήκε ένα τουρκικό μαχητικό όταν ο Τούρκος πιλότος σε κατάσταση σοκ μετά την αερομαχία με ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος σχεδόν το έριξε σε χαντάκι κατά την προσγείωση.


Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες ώρες της ελληνοτουρκικής κρίσης, σχεδόν την ίδια περίοδο με την επακούμβηση της φρεγάτας Λήμνος στην τουρκική φρεγάτα Kemal Reis.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας Βελισάριος μετά την αερομαχία με ελληνικά F 16 ο τούρκος πιλότος σε κατάσταση σοκ προσγείωσε το αεροπλάνο του στο Νταλαμάν με διολίσθηση, δηλαδή ρίχνοντάς το σε ένα χαντάκι του αεροδρομίου.

Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που επικαλείται το defence-point.gr, το τουρκικό μαχητικό υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, οι οποίες όπως έγινε γνωστό ήταν πέρα οικομοτεχνικής επισκευής δηλαδή το κόστος επισκευής του αεροσκάφους ήταν υψηλό και δεν άξιζε τον κόπο και τη δαπάνη για την επαναφορά του σε πτητική κατάσταση.

ΠΗΓΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...