Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συναγερμός στο Παρίσι: Τσάντα με πυρομαχικά στον Άιφελ και εκκένωση της Αψίδας του Θριάμβου…(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Newsroom 


Σε καθεστώς τρόμου και διαρκούς συναγερμού είναι το Παρίσι με τις αρχές να αναγκάζονται να εκκενώνουν κεντρικά σημεία της πόλης μετά από υπαρκτές απειλές…

Το Πεδίον του ‘Αρεως στο Παρίσι, το πάρκο γύρω από τον Πύργο του ‘Αιφελ, εκκενώθηκε για λίγο μετά τον εντοπισμό μιας τσάντας γεμάτης πυρομαχικά, όπως ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο πανικός ήταν τόσο μεγάλος που καταγράφηκε και στο Μετρό την ώρα που εκκενωνόταν ο σταθμός.


Νωρίτερα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εκκενώθηκε η περιοχή γύρω από την Αψίδα του Θριάμβου, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας, έπειτα από απειλή για βόμβα. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα στην περιοχή.


Το Παρίσι κάλεσε σήμερα τους Γάλλους υπηκόους να βρίσκονται σε επαγρύπνηση στις χώρες του μουσουλμανικού κόσμου, όπου πραγματοποιούνται διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας, προτρέποντάς τους να αποφεύγουν τις συναθροίσεις.


«Σε πολλές χώρες, υψώνονται τις τελευταίες ημέρες φωνές υπέρ του μποϊκοτάζ των γαλλικών προϊόντων, ιδίως των αγροδιατροφικών, όπως και γενικότερα φωνές για διαδηλώσεις κατά της Γαλλίας», επισημαίνει το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών σε μια ανακοίνωση στον ιστότοπό του.

«Θα πρέπει να αποφεύγετε τις περιοχές όπου λαμβάνουν χώρα αυτές οι διαδηλώσεις, να παραμένετε στο περιθώριο κάθε συνάθροισης και να ακολουθείτε τις συστάσεις της πρεσβείας της Γαλλίας ή του εκάστοτε προξενείου», προστίθεται.

«Συστήνεται να επιδεικνύετε τη μεγαλύτερη προσοχή, ιδίως στην περίπτωση που μετακινείστε και στους πιο πολυσύχναστους τουριστικούς χώρους και τις κοινότητες των ομογενών».


onalert.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...