Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις για τις αγωγές των δικηγόρων του Τράμπ για την νοθεία που έγινε στις κάλπες στις 3 Νοεμ.!!!

Newsroom 



Όλες οι τρέχουσες εξελίξεις για τις αγωγές των δικηγόρων του Τράμπ για την νοθεία

Image Credit: YouTube Screenshot from 
Newsmax.com

Μεγάλη δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ για πιθανή νίκη του Τράμπ στα δικαστήρια : «ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ, διότι την νύχτα των Εκλογών ο Τράμπ κέριδε με μια σαρωτική νίκη!»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Νοεμ. 2020, 16:09, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube



Σύμφωνα με το μεγάλο συντηρητικό πρακτορείο ειδήσεων Newsmax,…

Ο Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος Louie Gohmert από το Τέξας, υποβάθμισε την πιστοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Πενσυλβάνια και τη Νεβάδα, αναφέροντας ότι οι αγωγές που αμφισβητούν το αποτέλεσμα εξακολουθούν να λειτουργούν μέσω δικαστηρίων, και ακόμη και τα νομικά εμπόδια αποτελούν μέρος της διαδικασίας για την υποβολή του θέματος ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ .

Ο Γκοχέρτ, 67 ετών, ο οποίος διετέλεσε πολιτειακός εφέτης και πρόεδρος του 12ου Εφετείου του Τέξας, δήλωσε την Τρίτη στην εκπομπή «American Agenda» του Newsmax TV ότι οι δικηγόροι του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ πιθανότατα περίμεναν ότι τα δικαστήρια σε ορισμένες πολιτείες θα είναι εχθρικά διακείμενα προς τους ισχυρισμούς τους.


“Δεν εναπόκειται στους διαδίκους να δείξουν τα αποδεικτικά στοιχεία στους καθηγητές, πρέπει να το παρουσιάσουν αυτό στους δικαστές, εκεί πρέπει να πάει”, δήλωσε ο Gohmert στον οικοδεσπότη Bob Sellers. «Και παρόλο που υπάρχουν εχθρικά δικαστήρια στην Πενσυλβάνια, αυτό θέτει τις βάσεις για να φτάσει το θέμα στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπου αυτό πρέπει τελικά να αποφασιστεί».

Gohmert, ο οποίος εκπροσώπησε την 1η Περιφέρεια του Κογκρέσου για το Τέξας κατά μήκος των συνόρων με τη Λουιζιάνα από το 2005, είπε ότι μπορεί σύντομα να μην περιμένουμε κάποια αλλαγή στα αποτελέσματα των δικαστηρίων.

“Όχι, δεν νομίζω ότι ισχύει καθόλου”, είπε ο Gohmert. «Πρέπει να υποβάλεις αποδεικτικά στοιχεία σε επίπεδο δικαστηρίου, παρόλο που γνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σε εχθρική περιοχή, επειδή ο στόχος είναι να βάλεις τα αποδεικτικά στοιχεία σου εκεί. Το μόνο πράγμα που πρέπει να εξεταστεί από τα δευτεροβάθμια δικαστήρια είναι πράγματα τα οποία μπορούν να λάβουν υπόψιν προειδοποιητικά, χωρίς να έχουν πράγματι εισαχθεί ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

«Κατάλληλα, πρέπει να υποβάλετε τα αποδεικτικά στοιχεία ενώπιον του δικαστηρίου ΠΡΙΝ την δικάσιμο, γνωρίζοντας ότι βάζετε τα θεμέλια, χτίζετε τούβλα σε τούβλο αυτό που θέλετε να πάρετε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου. Και αυτό γίνεται. Και να θυμάστε, οι εκλογές συνέβησαν μόλις πριν από δύο εβδομάδες και χρειάζονται χρόνο για να κάνουν την έρευνα και να ανακαλύψουν στοιχεία» είπε ο Gohmert.
Σύμφωνα με τον μεγαλό νομομαθή Alan Dershowitz που μίλησε σήμερα στο Newsmax,…

Ο γνωστός συνταγματολόγος Alan Dershowitz είπε ότι οι εκλογικές προσφυγές του Προέδρου Donald Trump στην Πενσυλβανία είναι “σοβαρές”.

Ο Dershowitz περιέγραψε τα δύο ζητήματα.

“Ένα είναι το γεγονός ότι τα δικαστήρια ουσιαστικά παρέμπαψαν τη νομοθετική εξουσία και επέκτειναν το χρόνο κατά τον οποίο θα μπορούσαν να ληφθούν ψηφοδέλτια κατά τρεις ημέρες και αυτό εγείρει ερωτήματα σύμφωνα με το άρθρο 2 του Συντάγματος”, δήλωσε ο Dershowitz, προσθέτοντας ότι το δεύτερο ζήτημα αφορά την ίση προστασία όσον αφορά το πώς οι κομητείες χειρίστηκαν ελαττωματικά ψηφοδέλτια.


Ο Dershowitz είπε ότι παραμένει άγνωστο πόσα ψηφοδέλτια διαχωρίστηκαν, αλλά είναι πιθανό κάτω από το περιθώριο νίκης που χρειάζεται ο Τραμπ.

“Δεν γνωρίζουμε πραγματικά πόσες ψήφους δεν επετράπη να διορθωθούν ή δεν επετράπη να διορθωθούν υπό την εικαζόμενη παραβίαση της ίσης προστασίας”, είπε.

Και όταν ο Τραμπ ζητά από τους νομοθέτες να στείλουν διαφορετικούς εκλέκτορες, ο Dershowitz είπε ότι έχει συμβεί στο παρελθόν στην ιστορία της χώρας μας, απλά όχι αυτόν τον αιώνα.
Σύμφωνα με ένα άλλο συντηρικό σάιτ, έγκυρο, το National File σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις γύρω από τις αγωγές που έχουν υποβάλει στα δικαστήρια οι δικηγόροι του Τράμπ…
ΣΥΝΟΨΙΣ – Το Τρίτον Εφετείον, που είναι το ενδιάμενον δικαστήριο μεταξύ της Μέσης Περιφέρειας της Πενσυλβάνιας και του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο δικαστής της Μέσης Περιφέρειας έδωκε μιαν νομικώς ανακριβήν γνώμην κάτα της οποίας, εν συνεχεία, ησκήσαμεν έφεσιν, που έγεινε δεκτή από το Τρίτον Εφετείον, το οποίο θα αποφασίσει αν θέλει προφορικές αγορεύσεις, και όποιος χάσει σε αυτό το στάδιο θα προσφύγει μέχρι του Ανωτάτου Δικαστηρίου.



ΔΥΟ ΜΕΤΩΠΑ: Η Έλις λέει ότι η Σίντνεϊ Πάουελ θα “κτίσει” υπόθεση ενάντια κατα της Dominion, ενώ η εκστρατεία Τράμπ τα εκθέτει την νοθεία των Δημοκρατών

Σε μια εμφάνιση στο Newsmax TV τη Δευτέρα, η ανώτερη σύμβουλος της νομικής ομάδας του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, Τζένα Έλις, εξήγησε ότι η νομική ομάδα της εκστρατείας επικεντρώνεται στην απόδειξη αποδεδειγμένης φυστικής απάτης στη Φιλαδέλφεια, στο Ντιτρόιτ και σε άλλες μεγάλες πόλεις, ενώ η δικηγόρος που είναι με το μέρος του Τραμπ, Σίντνεϊ Πάουελ, σκοπεύει για να ξεκινήσει τη δική της υπόθεση εναντίον της Dominion Voting Systems και της Smartmatic [αυτών των δύο εταιρειών μηχανών ψηφοφορίας].

Εμφανιζόμενος κατά πόδας των νέων ότι το Third Circuit Court (Τρίτο Εφετείο) εξέδωσε επείγουσες διαδικασίες για την αγωγή της εκστρατείας Trump, ανοίγοντας το δρόμο για τη στρατηγική της εκστρατεία για να φτάσει στο Ανώτατο Δικαστήριο όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η Έλις εξήγησε τη λογική που επέτρεπε στην Πάουελ να διεξαγάγει ανεξάρτητη έρευνα, ενώ η εκστρατεία Τράμπ προχωρά νόμιμα.

«H Σίντνεϋ είναι μια σπουδαία φίλη μου και, τελικά, η νομική ομάδα εξέταζε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις», δήλωσε ο Έλις, πριν διευκρινίσει ότι η εστίαση στην επίσημη απάτη των εκλογών θα ήταν ο γρηγορότερος δρόμος για τη νίκη. «Η Sidney εστιάζει πολύ την προσοχή της στην Dominion Voting Systems, και αυτό θα είναι μια πολύ μακρύτερη στρατηγική και θα είναι κάτι που θα ερευνά.»

«Ο Ρούντι και εγώ, και τα άλλα μέλη της νομικής ομάδας, το επίκεντρο μας είναι η επίσημη απάτη στις εκλογές», πρόσθεσε. “Έχετε αυτούς τους εκλογικούς αξιωματούχους που πολύ απλά αγνόησαν εντελώς τον εκλογικό νόμο της πολιτείας τους.”

«Έχουμε ένα πολύ στενό παράθυρο εδώ πριν από τις 14 Δεκεμβρίου, δηλαδή όταν θα συνεδριάσει το Electoral College (το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων), για να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτήν τη στρατηγική». Πρόσθεσε: «Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά σημαντικά ερωτηνατικά για την Dominion, γιατί έχουμε 28 πολιτείες που έχουν το σύστημα ψηφοφορίας τους. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μελετήσει το νομοθετικό σώμα και ελπίζω να πετύχει σε αυτό η Sidney Powell”.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…



Τώρα, σύμφωνα με το
Infowars.com

Ομάδα καταθέτει αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν για κατηγορίες 150.000 ψευδών ψήφων.

Η εξάλειψη των 156.807 παράνομων ψήφων θα δώσει στον Τραμπ το προβάδισμα στην πολιτεία, όπου ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι κέρδισε με 20.608 ψήφους.

Μια συντηρητική ομάδα που ονομάστηκε Wisconsin Voters Alliance (WKOW, στα Ελληνικά, Συμμαχία των ψηφοφόρων του Ουισκόνσιν) κατέθεσε αγωγή στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ουισκόνσιν την Τρίτη υποστηρίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εκλογών του κράτους είναι ψευδή μετά την ανακάλυψη 150.000 ψευδών ψηφοδελτίων.

Στην αγωγή 46 σελίδων, η ομάδα καλεί την Επιτροπή Εκλογών του Ουισκόνσιν να απέχει από την πιστοποίηση των αποτελεσμάτων της πολιτείας, καθώς πάνω από 150.000 ψήφους είναι παράνομες, με κάποιες να παραβιάζουν τους νόμους για την ταυτότητα των ψηφοφόρων της πολιτείας.


Η εξάλειψη των 156.807 παράνομων ψήφων θα δώσει στον Τραμπ το προβάδισμα στη πολιτεία, όπου ο Μπάιντεν υποτίθεται ότι κέρδισε με 20.608 ψήφους.

Ακολουθεί μια ανάλυση των παράνομων ψήφων, μέσω της αγωγής:



«Επιπλέον, αυτές οι ασυμφωνίες ήταν άμεσο αποτέλεσμα της εκούσιας παραβίασης των νόμων του κράτους από τους εκλογικούς υπαλλήλους του Ουισκόνσιν», δήλωσε ο διευθυντής του έργου Amistad (Amistad Project) Phill Kline.

Σύμφωνα με την WKOW, η αγωγή καλεί το Ανώτατο Δικαστήριο να μην πιστοποιήσει τα αποτελέσματα «έτσι ώστε το πολιτειακό νομοθετικό σώμα, που ελέγχει οι Ρεπουμπλικάνοι, να μπορεί να επιλέξει τους εκπροσώπους (εκλέκτορες) για το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων».

«Η αγωγή θα απαιτούσε επίσης από τον κυβερνήτη Τόνι Έβερς, έναν δημοκράτη, να πιστοποιήσει αυτούς τους εκλέκτορες», αναφέρει η WKOW.

Σε άλλο σημείο της αγωγής, η ομάδα κατηγορεί ομάδες που χρηματοδοτήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook, Mark Zuckerberg, ότι βοήθησαν παράνομα τους απόντες ψηφοφόρους (ψηφοφόρους κατ᾽εξουσιοδότητη) να εγγραφούν.

«Ο ιδιωτικός οργανισμός που χρηματοδοτήθηκε από τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ (Mark Zuckerberg,) το Κέντρο Τεχνολογίας και Πολιτικής Ζωής (the Center for Technology and Civic Life), έδωσε πάνω από $6.000.000 στις πόλεις Racine, Kenosha, Green Bay, Madison και Milwaukee, όλα τα προπύργια του Δημοκρατικού Κόμματος, προκειμένου αυτές οι πόλεις να διευκολύνουν τη χρήση των ψηφοδελτίων των απόντων ψηφοφόρων κατά παράβαση των νόμων του Ουισκόνσιν», αναφέρει η αγωγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.

Η προθεσμία του Wisconsin να πιστοποιήσει τα αποτελέσματά της είναι η 1η Δεκεμβρίου.
Σύμφωνα με τον κο Lou Dobbs του FOX NEWS που μίλησε σήμερα με τη δικηγόρο Sidney Powell…

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Sidney Powell (Σίντνεϊ Πάουελ) λέει ότι η αγωγή της στη Γεωργία θα μπορούσε να κατατεθεί το συντομότερο αύριο και λέει ότι δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί τίποτα εκτός από εκτεταμένη εκλογική απάτη.

Οι κατηγορούμενοι σε αυτήν την αγωγή θα είναι οι ίδιοι οι εκλογικοί αξιωματούχοι της Γεωργίας που παραβίασαν τα καθήκοντά τους επιτρέποντας την νοθεία να γίνει σε αρκετές κομητείες της πολιτείας.

Ετοιμάζει αγωγές η Πάουελ και για άλλες πολιτείες-κλειδιά. Η ομάδα της προσπαθεί να τηρήσει την προθεσμία και εργάζεται πυρετωδώς. Τα στοιχεία είναι τόσο συντριπτικά για τα εκλογικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που ξεπερνάνε κάθε λογική.

Είναι σαφές ότι υπήρξε, πράγματι, ξένη παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ και αυτό θα αναδειχθεί κατά τη διάρκεια των δικών!

Ερωτηθείσα αν προβλέπει μια εν τέλει νίκη του Τράμπ στα δικαστήρια, απήντησε «ΝΑΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ, διότι την νύχτα των Εκλογών ο Τράμπ κέριδε με μια σαρωτική νίκη!»

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ…

triklopodia.gr

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...