Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τουρκία : Από 30 εκ. λίρες πρόστιμο σε FACEBOOK, Twitter YouTube TikTok και Instagram

Newsroom 




Από 30 εκατομμύρια λίρες πρόστιμο, κόπηκε στους γίγαντες των social media

Από 30 εκατομμύρια λίρες πρόστιμο κόπηκε σε FACEBOOK, Twitter YouTube TikTok και Instagram ως δεύτερη κύρωση για το ότι δεν εκπλήρωσαν εντός του διαστήματος που έπρεπε την υποχρέωσή τους να εμφανίσουν έναν επίσημο εκπρόσωπο στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ανώτατος αξιωματούχος της κυβέρνησης που μίλησε στο Βloomberg, κόπηκε πρόστιμο 30 εκατομμυρίων λιρών στις εταιρίες FACEBOOK, Twitter YouTube TikTok και Instagram ως δεύτερη κύρωση, για το ότι δεν εκπλήρωσαν την υποχρέωσή τους να εμφανίσουν επίσημο εκπρόσωπο τους στην Τουρκία. Μέχρι σήμερα μόνο η πλατφόρμα VKontakte της Ρωσιας, κοινοποίησε εκπρόσωπο της. Οι νέες ποινές άρχισαν να ανακοινώνονται στις εταιρίες.


Τον περασμένο μήνα επιβλήθηκαν πρόστιμα 10 εκατομμυρίων λιρών στις εταιρείες που δεν είχαν κάνει την κοινοποίηση εντός της καθορισμένης περιόδου. Αν οι εταιρείες συνεχίσουν τη στάση τους να μην να διαφημίζονται σε αυτές τις εταιρείες. 

Η Υπηρεσία Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, αν οι εταιρείες αυτές εντός τριών μηνών μετά από την απαγόρευση των διαφημίσεων, δεν εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, μπορεί να προσφύγει σε πρωτοδικείο ζητώντας τον περιορισμό κατά 50% του εύρους μπάντας για αυτές τις εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης. Η ποινή αυτή μπορεί να αυξηθεί έως το 90%.


Sosyal medya devlerine 30’ar milyon TL ceza kesildi
tourkikanea.gr

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...