Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μήπως ο Πρόεδρος Τραμπ παγίδευσε τους προδότες Δημοκρατικούς τη βραδιά των εκλογών;

Newsroom 



Μήπως ο Πρόεδρος Τραμπ παγίδευσε τους προδότες Δημοκρατικούς

Του Paul Dowling

«Εγώ, ο Ντόναλντ Τραμπ… , διαπιστώνω, ότι τα άτομα που βρίσκονται συνολικά ή εν μέρει, εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, έχουν τη δυνατότητα να παρεμβαίνουν ή να υπονομεύουν την εμπιστοσύνη του κοινού στις εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. . . αυτό, αποτελεί ασυνήθιστη και έκτακτη απειλή για την εθνική ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών. … Κηρύσσω εθνική έκτακτη ανάγκη για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής».


Ο Πρόεδρος Τραμπ, στην εκτελεστική του εντολή στις 12 Σεπτεμβρίου 2018, με το πρόσχημα της παρεμπόδισης της μεταβίβασης περιουσιακών στοιχείων και χρημάτων, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, που ανήκουν σε άτομα που ασχολούνται με ξένες παρεμβάσεις κατά τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Ο Τραμπ, ήξερε από την αρχή ότι οι Δημοκρατικοί θα έκλεβαν

Όταν ο Πρόεδρος Τραμπ έγινε πρόεδρος το 2017, ήξερε ότι οι Δημοκρατικοί ήταν αποφασισμένοι να τον απομακρύνουν από το αξίωμα. Οι Δημοκρατικοί προσπάθησαν ακατάπαυστα να βρουν σκελετούς στην ντουλάπα του Τραμπ, ως μέρος μιας εκστρατείας παρενόχλησης Σοβιετικού τύπου, όπου ερευνάται ένα άτομο, και όχι ένα έγκλημα. Ο Σταλινιστής Lavrenty Beria θα ήταν υπερήφανος, καθώς είχε πει: «Δείξε μου τον άντρα και θα σου βρω το έγκλημα». Το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει επιβιώσει από πάρα πολλές «δολοφονίες» χαρακτήρα και αμέτρητους εξονυχιστικούς πολιτικούς ελέγχους, δείχνει πόσο πολύ έντιμος έχει υπάρξει ο Πρόεδρος Τραμπ στις δουλειές του και σε άλλες συναλλαγές, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο Τραμπ γνωρίζει εδώ και πολύ καιρό ότι για να ολοκληρώσει το ρόλο του στην αποκατάσταση της ελεύθερης Δημοκρατίας της Αμερικής, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την τεράστια εκλογική απάτη στην προσπάθειά του για επανεκλογή. Το 2016, η συντριπτική δημοτικότητα του Τραμπ, ήταν αρκετά μεγάλη για να ξεπεράσει τη συστημική απάτη που τέθηκε σε εφαρμογή για να νοθεύσει την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον. Τόσο σίγουρα ήταν τα συνένοχα ΜΜΕ για τη νίκη της Κλίντον που προέβλεψαν το ποσοστό του 95% ότι θα κερδίσει. Αλλά η ίδια γκάφα, που γεννήθηκε από τη Δημοκρατική αλαζονεία και την υπερεμπιστοσύνη τους στη χρόνια θριαμβευτική εξαπάτηση, δεν θα συνέβαινε για δεύτερη φορά το 2020. 


Τα Μέσα Ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Τραμπ ως Προέδρου, θα ξεκινούσαν να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ο πιο δημοφιλής Πρόεδρος από την εποχή του Ρόναλντ Ρέϊγκαν στην πραγματικότητα, διασύρεται. Αυτό το μεγάλο ψέμα θα το επαναλάμβαναν ακατάπαυστα, ελπίζοντας ότι θα κάνουν αρκετούς Αμερικανούς να πιστέψουν, ότι ο Τραμπ ήξερε ότι ίσως χάσει από τον Μπάιντεν.

Το 2018, υπήρξε σοβαρή εκλογική απάτη στη Φλόριντα και στην Αριζόνα. Η ομάδα του Τραμπ παρακολούθησε την εξαπάτηση και έμαθε από αυτήν για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τον Προεδρικό εκλογικό κύκλο του 2020. Πριν τις εκλογές του 2018, στις 12 Σεπτεμβρίου, ο Τραμπ εξέδωσε «Εκτελεστικό Διάταγμα για την Επιβολή Συγκεκριμένων Κυρώσεων σε Περίπτωση Ξένης Παρέμβασης σε Εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών». Η σημασία αυτού του Εκτελεστικού Διατάγματος διέφυγε σε μεγάλο βαθμό της προσοχής κατά τη διάρκεια του εκλογικού κύκλου του 2018, αλλά θα εμφανιζόταν όλο και πιο αισθητά, καθώς πλησίαζαν οι εκλογές του 2020.

Το γεγονός ότι δεν φαίνεται να έχουν γίνει σημαντικές συλλήψεις, όσον αφορά στην εκλογική απάτη του 2018, δείχνει ότι πολλοί από τους απατεώνες μπορεί να έχουν κάνει συμφωνίες με αντάλλαγμα ο επόμενος γύρος των εκλογικών εγκλημάτων να είναι τόσο ορατός, ώστε οι παρατυπίες να μην μπορούν να χαθούν. Αν είχαν γίνει συλλήψεις το 2018, οι Δημοκρατικοί, απλά θα είχαν φέρει νέους πράκτορες για να κάνουν τις εγκληματικές τους απόπειρες το 2020, κάτι που μακροπρόθεσμα, δε θα είχε βοηθήσει τον Πρόεδρο Τραμπ. Αν και αυτή η εξήγηση είναι εικασία, σίγουρα η πραγματική εκλογική απάτη που διαπράχθηκε το 2020 κατά του Προέδρου Τραμπ, είναι ολοφάνερη.

Διαθέτει ο Τραμπ απόδειξη ευρείας απάτης στις εκλογές του 2020;

Μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020, προέκυψε ένα ρεπορτάζ που ανέφερε την κατάσχεση σημαντικών servers από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Αν και το γεγονός είναι υπό «αμφισβήτηση», αυτό που συνέβη, σύμφωνα με το Gateway Pundit, ήταν το εξής: «Μία μονάδα υπό τη διοίκηση του USEUCOM (δηλαδή, Ευρωπαϊκή Διοίκηση Ηνωμένων Πολιτειών) διεξήγαγε στην πραγματικότητα μία επιχείρηση για να πάρει τον έλεγχο των servers. Αλλά αυτοί οι servers, ανήκουν στη CIA… Μία τέτοια επιχείρηση θα είχε διεξαχθεί με τις Αμερικανικές Αρχές επιβολής του Νόμου να είναι παρούσες, προκειμένου να πάρουν τα αποδεικτικά στοιχεία». Η παρουσία Ομοσπονδιακών αξιωματούχων του δικαστηρίου θα εγγυηθεί για τη διαδικασία νόμιμης φύλαξης των διακομιστών, η οποία θα καταστήσει τα δεδομένα τους αποδεκτά ενώπιον ενός δικαστή.

Η Gina Haspel και ο Christopher Wray, υποτίθεται ότι δεν ενημερώθηκαν για την επιδρομή εκ των προτέρων, αφήνοντας τα κεντρικά γραφεία της CIA και του FBI «τυφλά» σε αυτή την ενέργεια και επομένως, ανίκανα να παρέμβουν. Αυτό σημαίνει, ότι η CIA ήταν σίγουρα ο στόχος και ότι μια υπηρεσία επιβολής του νόμου που δεν σχετίζεται με το FBI, όπως οι ΗΠΑ Marshalls ή η Μυστικές Υπηρεσίες, πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να πάρει τον έλεγχο των αποδεικτικών στοιχείων. Η έγκαιρη απόλυση του Mark Esper πριν από την έφοδο σημαίνει ότι Υπουργός Άμυνας δε γνώριζε τίποτα για την έφοδο, άρα δε θα μπορούσε να εμποδίσει όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Η εκλογική νοθεία του Μπάιντεν ήταν προβλέψιμη


Σε κάποια… περίεργα πράγματα αναφέρθηκε ο ίδιος ο Μπάιντεν, ενώ μιλούσε με πρώην υπαλλήλους του Ομπάμα στο Pod Save America στις 24 Οκτωβρίου 2020, λέγοντας: «Είμαστε σε μια κατάσταση όπου έχουμε βάλει μαζί… και εσείς το κάνατε για μας… τη διοίκηση του Προέδρου Ομπάμα πριν από αυτό… έχουμε δημιουργήσει, νομίζω, την πιο εκτεταμένη και περιεκτική οργάνωση εκλογικής απάτης στην ιστορία της Αμερικανικής πολιτικής». Ίσως θα ήταν συνετό για τον πρώην αντιπρόεδρο να είχε παραμείνει σιωπηλός και στο υπόγειό του εκείνη την ημέρα, ειδικά σε σχέση με το ακόλουθο σχόλιό του, ενώ μιλώντας στους ψηφοφόρους του Μίσιγκαν την 1η Νοεμβρίου 2020: «Δεν σας χρειάζομαι για να με εκλέξετε. Σας χρειάζομαι μόλις εκλεγώ». Συνδυάζοντας τα σχόλια του Μπάιντεν, σκιαγραφείται η εικόνα ενός υποψηφίου που δεν έχει ανάγκη τους ψηφοφόρους του για να εκλεγεί, αλλά αντιθέτως, στηρίζεται στην εκλογική απάτη για να κερδίσει – το ίδιο σχέδιο, όπως φαίνεται, δούλεψε για τον Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ, έστησε παγίδα στους κλέφτες των εκλογών;

Το άρθρο του Millennium Report της 6ης Νοεμβρίου 2020, ξεκινά ως εξής: «Όπως οι Δημοκρατικοί είχαν 4 χρόνια για να βρουν ένα σχέδιο για να κλέψουν τις εκλογές του 2020, το ίδιο είχε και η Ομάδα Τραμπ για να τους χαλάσει αυτό το περίπλοκο σχέδιο. … Το που θα τοποθετηθούν οι μεγαλύτερες παγίδες, ήταν πανεύκολο – Μίσιγκαν, Γουισκόνσιν, Πενσυλβάνια, Γεωργία». Αυτή η ιδέα ότι ο Τραμπ την έστησε στους Δημοκρατικούς με την εκτελεστική εντολή του και τους παγίδευσε τη νύχτα των εκλογών, βρίσκεται σίγουρα στο πεδίο των δυνατοτήτων του, δεδομένου ότι πρόκειται για έναν δημιουργικό Πρόεδρο.

Είναι πιθανό ο Τραμπ γνώριζε για τα Συστήματα Εκλογικής Επιτήρησης της Dominion εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είχε επιλέξει να μην επεμβαίνει σε εχθρούς που βρίσκονταν στη διαδικασία της εγκατάστασής τους, για την ίδια τους την καταστροφή. Χαμπάρι δεν πήραν οι Δημοκρατικοί, για το ότι η αχρεία τους δύναμη και η ικανότητά τους να κερδίζουν της εκλογές με εξαπάτηση, ήταν έτοιμες να γίνουν αξιοσημείωτες αδυναμίες. Στους Ψαλμούς 141:10, γράφει, «Αφήστε τους σατανικούς να πέσουν στα δίχτυα τους, ενώ εγώ περνάω με ασφάλεια». Φαίνεται πιθανό, ότι αυτό ακριβώς ήταν το σύνθημα του Προέδρου Τραμπ κατά τις Προεδρικές εκλογές του 2020.

Πηγή: American Thinker
theflagreport.com


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...