Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ισραήλ: 4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό.

Newsroom:     ΚΑΙΡΟΣ  
                                                         




Ισραήλ: 4.500 άτομα μολύνθηκαν με covid19 μετά την α΄ δόση εμβολιασμού. Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό στην παγκόσμια πρωταθλήτρια χώρα του εμβολιασμού…Άγγιξαν τα 10.000 κρούσματα ημερησίως.

Μια μόνο δόση του εμβολίου είναι ανεπαρκής για να προλάβει την μόλυνση από Covid-19 (αξιωματούχος)

Η επικεφαλής της Δημόσιας Υγείας στο Υπ. Υγείας η Dr Sharon Elrai-Price, προειδοποίησε την Τρίτη σε briefing ότι μια μόνο δόση του εμβολίου κατά του coronavirus δεν πρόσφερε επαρκή προστασία κατά της μετάδοσης του ιού.


Ο Dr Elrai-Price σημείωσε ότι το 17% των σοβαρά ασθενών που νοσηλεύονται είναι ασθενείς που δέχθηκαν την α΄δόση πριν την εισαγωγή τους σε νοσοκομείο.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι ως σήμερα 4.500 άτομα διαγνώστηκαν θετικά στον coronavirus αφότου εμβολιάστηκαν με την α΄δόση εκ των οποίων 375 νοσηλεύθηκαν λόγω της ασθένειας.

Μεταξύ των νοσηλευόμενων, οι 244 ήταν την πρώτη εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό τους, 124 τη δεύτερη εβδομάδα και 7 πλέον των 15 ημερών μετά εμβολιασμό. “.”Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφθασαν σε νέο επίπεδο κορύφωσης υπερβήκαμε την barre των 9.000 θετικών tests. Δεν υπήρχε ποτέ ξανά ένας τέτοιος αριθμός “, αναφέρει η Dr Elrai-Price.


(σσ.Χτύπησαν κορυφή και κατέγραψαν εθνικό ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά τον εμβολιασμό όπως έγινε και σε Αγγλία και Γερμανία….)

” Η βρετανική μετάλλαξη εξαπλώνεται στην κοινότητα και όχι μόνο μεταξύ των ανθρώπων που έχουν επιστρέψει από την Αγγλία, αναμφίβολα ένα μέρος της αύξησης της νοσηρότητας οφείλεται στη μετάλλαξη “, πρόσθεσε η κα Elrai-Price. Τα εμβόλια Pfizer και Moderna coronavirus απαιτούν και τα 2 δύο δόσεις για να φτάσουν στο πλήρες επίπεδο αποτελεσματικότητάς τους.i24news.tv 16/1/21

dimpenews.com


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...