Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μαφιόζικη δολοφονία : Tον γάζωσαν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό του

 Newsroom - Κοινοποίηση




Ενέδρα θανάτου έστησαν σε 37χρονο στην περιοχή Μενεού της Κύπρου – Το θύμα είναι πρόσωπο πολύ γνωστό στις Αρχές, ενώ η δολοφονία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19/4 λίγο μετά τις 21.00 και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 37χρονος δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών.

Οι Αστυνομικές Αρχές θεωρούν δεδομένο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ήταν συμβόλαιο θανάτου κατά του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να γνώριζαν τις κινήσεις του θύματος, ο οποίος ακολουθούσε την διαδρομή για την επιστροφή προς το σπίτι του.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή από μέλη του Εγκληματολογικού, οι οποίοι συλλέγουν τεκμήρια και προσπαθούν να εντοπίσουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ενώ στο σημείο πήγαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Ο 37χρονος φαίνεται να αποτελούσε στόχο εγκληματικής ενέργειας από τον περασμένο Ιανουάριο, με την Αστυνομία να ξεψαχνίζει πρόσωπα που είχαν ανοικτούς λογαριασμούς με το θύμα.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πολυτελές αυτοκίνητο φέρει 4 πυροβολισμούς ενώ το θύμα φέρει τραύματα και στο κεφάλι. Ο 34χρονος γνωστός ως «Μαριούθκιας» που απασχόλησε αρκετές φορές τις Αρχές για διάφορες υποθέσεις είχε ελαττώσει ταχύτητα λόγω κυρτώματος που υπήρχε στον δρόμο, δίδοντας έτσι ευκαιρία στους δράστες να του καταφέρουν θανάσιμους πυροβολισμούς.

Στη σκηνή εντοπίστηκαν κάλυκες οι οποίοι και θα τύχουν περαιτέρω εξετάσεων από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας ενώ οι ανακριτές σε πρώτο στάδιο δεν φαίνεται να έχουν στα χέρια τους μαρτυρία για το πώς κινήθηκαν οι δράστες. Αν δηλαδή επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ή σε όχημα.

Η αστυνομία ερευνά από νωρίς το πρωί της Τρίτης 20 Απριλίου για τεκμήρια. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας ανάφεραν πως πρόκειται για μια δολοφονία, η εξιχνίαση της οποίας δεν θα είναι και η πιο εύκολη.

Τα βήματα των Αρχών μοιραία οδηγούνται σε ανοικτούς λογαριασμούς της νύχτας ενώ από τα γραφεία των ανακριτών αναμένεται να περάσουν αρκετά πρόσωπα, παλιοί και νέοι «γνώριμοι».

Τόσο η ώρα όσο και η περιοχή στην οποία διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα συνθέτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Ο δρόμος στην περιοχή του Μενεού που οδηγεί στα Περβόλια είναι σκοτεινός ενώ στο πλάι τα ψηλά κυπαρίσσια φαίνεται πως πρόσφεραν φυσική κρυψώνα στους δράστες.

ΠΗΓΗ sigmalive.com



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...