Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο προφήτης Ησαΐας μας προειδοποιεί ότι τις τελευταίες μέρες ο Θεός πρόκειται να «ανατρέψει τον κόσμο».

 Newsroom - Κοινοποίηση




Ο προφήτης Ησαΐας μας προειδοποιεί ότι τις τελευταίες μέρες ο Θεός πρόκειται να «ανατρέψει τον κόσμο». Δηλώνει: «Ιδού, ο Κύριος αδειάζει τη γη, και την κάνει σπατάλη και την αναποδογυρίζει» (Ησαΐας 24: 1).

Σύμφωνα με αυτήν την προφητεία, η ξαφνική κρίση έρχεται στη γη, και θα αλλάξει τα πάντα σε μία ώρα. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, ολόκληρος ο κόσμος θα δει μάρτυρες σε μια πόλη και ένα έθνος και ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος.

Εάν είστε προσκολλημένοι σε υλικά πράγματα – αν αγαπάτε αυτόν τον κόσμο και τα πράγματα αυτού – δεν θα θέλετε να ακούσετε τι έχει προφητεύσει ο Ησαΐας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και στους πιο δίκαιους του λαού του Θεού, αυτό που λέει ο Ησαΐας μπορεί να φαίνεται αδιανόητο. Πολλοί σίγουρα θα ρωτούσαν, “Πώς μπορεί να πληγεί ένας ολόκληρος κόσμος σε μία ώρα;”

Αν δεν πιστεύαμε ότι η Αγία Γραφή είναι ο καθαρός Λόγος του Θεού, λίγοι από εμάς θα λάβουμε σοβαρά υπόψη την προφητεία του Ησαΐα. Αλλά η Γραφή το καθιστά σαφές: σε μία ώρα, ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει. Η εκκλησία πρόκειται να αλλάξει. Και κάθε άτομο στη γη πρόκειται να αλλάξει .

Μπορεί να ζείτε σε μια από τις ζώνες θανάτου της Αμερικής και να μην έχετε ιδέα γι ‘αυτό
. Τι θα έκανες?


Στα επόμενα λίγα λεπτά, θα σας δείξω τον χάρτη πυρηνικών στόχων των ΗΠΑ, όπου θα μάθετε εάν ζείτε σε ένα από τα Deathzones της Αμερικής. 

Ο απόστολος Ιωάννης δίνει μια παρόμοια προειδοποίηση στην Αποκάλυψη. 

Μιλά για καταστροφική κρίση που έρχεται σε μια πόλη και ένα έθνος: «Σε μια μέρα, θάνατος, πένθος και πείνα. και θα καεί εντελώς με φωτιά: γιατί ισχυρή είναι ο Κύριος ο Θεός που την κρίνει…. Διότι σε μία ώρα τόσο μεγάλα πλούτη είναι άχρηστα »(Αποκάλυψη 18: 8, 17).

Στην προφητεία του Ησαΐα, η υπό κρίση πόλη βυθίζεται σε σύγχυση. Κάθε σπίτι είναι κλειστό, χωρίς κανείς να έρχεται ή να πηγαίνει. «Η πόλη της σύγχυσης καταρρέει: κάθε σπίτι είναι κλειστό, για να μην μπαίνει κανένας άνθρωπος» (Ησαΐας 24:10). Ολόκληρη η πόλη μένει έρημη: «Στην πόλη αφήνεται ερήμωση, και η πύλη χτυπιέται με καταστροφή» (24:12). Όλες οι είσοδοι και οι έξοδοι στην πόλη έχουν φύγει. Το απόσπασμα δείχνει ότι έχει έρθει μια φωτιά, μια έκρηξη που έχει συγκλονίσει τα ίδια τα θεμέλια της γης (βλ. 24: 6).

Εμείς που ζούμε στη Νέα Υόρκη γνωρίζουμε κάτι για αυτό το είδος σκηνής. Όταν οι Δίδυμοι Πύργοι δέχτηκαν επίθεση, οι δυσοίωνες πυρκαγιές και ο καπνός φαινόταν να ανεβαίνουν στον ουρανό.

Πρόσφατα, οι Νεοϋορκέζοι πανικοβλήθηκαν καθώς ξέσπασε μια μάζα ατμού κάτω από έναν δρόμο της πόλης. Οι άνθρωποι έτρεξαν προς όλες τις κατευθύνσεις φωνάζοντας, «Αυτό είναι; Αυτή είναι η τελική επίθεση; “

Σήμερα, πλήθος κοσμικών προφητών λένε ότι μια πυρηνική επίθεση είναι αναπόφευκτη. Ο στόχος που αναφέρουν πιο συχνά είναι η Νέα Υόρκη, αλλά θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μεγάλη πόλη: Λονδίνο, Παρίσι, Τελ Αβίβ, Ουάσιγκτον. Ούτε ο Ησαΐας ούτε ο Ιωάννης ονομάζουν την πόλη στην οποία πέφτει καταστροφική κρίση. Δεν σκοπεύω με αυτό το μήνυμα να τρομάξει κανένας.


Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω σε αυτό το σημείο: Δεν σκοπεύω να εκφοβίσω κανέναν με αυτό το μήνυμα. Ο Παύλος μας λέει ότι ως μαθητές του Ιησού Χριστού, έχουμε ήδη περάσει από το θάνατο στη ζωή. Εμείς που καλούμε τον Ιησού ως Κύριο θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει σε αυτόν τον κόσμο, το αίμα του που μας ρίχνει σώζει και μας εξαργυρώνει.

Επομένως, δεν πρέπει να φοβόμαστε κανένα newscast, αλλά να προσέχουμε αυτό που κάνει ο Κύριος στον κόσμο. Όπως πολλοί άνθρωποι, ακούω οδυνηρές αναφορές που με κάνουν να θέλω να τα συντονίσω. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Θεός κινείται στη μέση τέτοιων καιρών και μέσω αυτών μιλάει προειδοποιήσεις σε όλους όσους θα ακούσουν τη φωνή του. Η προφητεία του Ησαΐα δείχνει ξεκάθαρα τη γενιά μας.

Πιστεύω, μαζί με πολλούς επιφανείς μελετητές της Βίβλου, ότι η προφητεία του Ησαΐα δείχνει τις τελευταίες ημέρες. Με αυτό, εννοώ την παρούσα εποχή μας. Εν ολίγοις, έρχεται ξαφνική κρίση, και η Γραφή δείχνει έντονα ότι είναι τώρα επί θύραις.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να αναρωτιέστε: «Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε η γενιά στην οποία αναφέρεται αυτή η προφητεία;» Μπορούμε να γνωρίζουμε με δύο λόγους ότι αυτές οι αποφάσεις είναι επικείμενες:

1. Ένας αυξανόμενος αριθμός προφητών προειδοποιεί για μια αποκαλυπτική καταστροφή στην πόρτα . Όταν χρησιμοποιώ τη λέξη «προφήτες», δεν μιλώ μόνο για εκείνους στην εκκλησία. Μιλώ επίσης για «κοσμικούς προφήτες».

Υπάρχουν πολλά προηγούμενα για κοσμικούς προφήτες στη Γραφή. Ο Θεός χρησιμοποίησε την Ασσυρία ως ράβδο διόρθωσης με τον Ισραήλ. Και διόρισε τον Βασιλιά Κύρο ως υπηρέτη του για να βοηθήσει τον Ισραήλ: «(Ο Κύριος) λέει από τον Κύρο, Αυτός είναι ο βοσκός μου, και θα εκτελέσει όλη μου την ευχαρίστηση» (Ησαΐας 44:28).


Ομοίως σήμερα, ο Θεός χρησιμοποιεί κοσμικούς προφήτες για να στέλνει προειδοποιήσεις. Αυτοί γίνονται «οι προφήτες του» για μια εποχή. Και οι προφητείες τους μπορεί να είναι δυσκολότερες από εκείνες που εκδίδουν οι πιστοί. Το μήνυμα που γράφω εδώ είναι ήπιο σε σύγκριση με τις προφητείες που εκδίδονται από κάθε είδους κοσμικές φωνές. Απλώς ελέγξτε τις αναφορές της εφημερίδας ή του ραδιοφώνου σας.

«Σίγουρα ο Κύριος ο Θεός δεν θα κάνει τίποτα, αλλά αποκαλύπτει το μυστικό του στους υπηρέτες του, τους προφήτες» (Amos 3: 7).

2. Ξαφνική καταστροφή έρχεται όταν ξεχειλίζει το φλυτζάνι της βίας . Ο αισθησιασμός, η διαστροφή και η απληστία είναι ανεξέλεγκτες σε ολόκληρη την κοινωνία μας. Ωστόσο, όταν ο Θεός έστειλε την Πλημμύρα στη γη, οφείλεται σε παγκόσμια έκρηξη βίας: «Η γη ήταν επίσης διεφθαρμένη ενώπιον του Θεού και η γη ήταν γεμάτη βία» (Γένεση 6:11).

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί πόλεμοι και αιματηρές εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, πρωτίστως στο μυαλό μου είναι η βία που γίνεται εναντίον παιδιών παγκοσμίως.

Σας λέω, δεν υπάρχει χειρότερη βία από των παιδιών. Ο Παράδεισος φωνάζει, «Δυστυχώς, αλήθεια! Οι κρίσεις σας δεν έχουν καμία θεραπεία. “1. Σε μία ώρα, ο Θεός πρόκειται να αλλάξει ολόκληρο τον κόσμο .

Ένα ξαφνικό κατακλυσμικό συμβάν θα εμφανιστεί, η πρώτη από τις τελευταίες κρίσεις του Θεού. Αυτό το υπέροχο γεγονός θα κάνει τη γη να κυλήσει. Και ο Ησαΐας λέει ότι όταν χτυπήσει, δεν θα υπάρχει μέρος να ξεφύγει: «Η υψηλή [περήφανη] πόλη, την βάζει χαμηλά… ακόμη και στο έδαφος. το φέρνει ακόμη και στη σκόνη »(Ησαΐας 26: 5). «Οι κάτοικοι της γης καίγονται» (24: 6).

Μόλις συμβεί αυτό, θα εκραγεί το απόλυτο χάος. Όλες οι αστικές δραστηριότητες θα σταματήσουν και η κοινωνία θα καταλήξει σε μαζική αναταραχή. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες θα είναι αβοήθητες για να αποκαταστήσουν κάθε λογική. Κανένας κρατικός στρατιώτης, κανένας εθνικός φρουρός, κανένας στρατός δεν θα είναι σε θέση να φέρει τάξη στην αναταραχή.

Θυμάστε καλά ότι όταν οι Δίδυμοι Πύργοι καταστράφηκαν, βοήθησε να χυθεί στη Νέα Υόρκη από όλο τον κόσμο. Ένας στρατός ανθρώπων ήρθε για να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορούσαν. Αλλά η σκηνή στην προφητεία του Ησαΐα είναι διαφορετική: αυτή η καταστροφή είναι σαφώς πέρα ​​από την ικανότητα της ανθρωπότητας να ανταποκριθεί.

Μόλις χτυπήσει αυτή η απόφαση, θα καταστρέψει την οικονομία. Οι πλούσιοι έμποροι θα αντέξουν παρακολουθώντας βασανιστήρια, κλάμα και πένθος, καθώς αντιμετωπίζουν πτώχευση. Σε μια στιγμή, ο πλούτος που συγκεντρώνεται θα μειωθεί σε τίποτα. Ο Ιωάννης περιγράφει τη σκηνή: «Οι έμποροι αυτών των πραγμάτων, που έγιναν πλούσιοι από αυτήν, θα σταθούν μακριά για το φόβο του βασανισμού της, κλαίγοντας και θρηνώντας, λέγοντας, Δυστυχώς, αυτή η μεγάλη πόλη… Για μια ώρα τόσο μεγάλα πλούτη έχει χαθεί »(Αποκάλυψη 18: 15–17).


Ναι, αυτή είναι μια εικόνα θλίψης και καταστροφής. Αλλά δεν είναι η προφητεία μου. Αυτή η λέξη δόθηκε από το Άγιο Πνεύμα του Παντοδύναμου Θεού, για να παραδοθεί από τον δίκαιο προφήτη του Ησαΐα. Ακόμα και ο κοσμικός κόσμος ετοιμάζεται να συμβεί. Δισεκατομμύρια δαπανούνται για την ασφάλεια της πατρίδας στις ΗΠΑ, την Αγγλία, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Γιατί; Στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι σίγουρα θα έρθει μια παγκόσμια τρομοκρατική επίθεση.

Ο κόσμος έχει γίνει μια βόμβα, και ο χρόνος εξαντλείται γρήγορα. Σε μια ώρα, ο Θεός πρόκειται να αλλάξει την εκκλησία .

Αυτή η ώρα καταστροφής θα αλλάξει ξαφνικά τις εκκλησίες, είτε είναι ζωντανές είτε νεκρές. Ο Ησαΐας γράφει: «Θα υπάρξει το τρεμούλα σαν μια ελιά» (Ησαΐας 24:13). Η εικόνα είναι του Θεού να κουνάει μια ελιά αφού πάρει το φρούτο. Εν ολίγοις, πρόκειται να ταρακουνήσει όλα όσα μπορεί να ταρακουνήσει, χωρίς τίποτα. Θα είναι μια εποχή κατακλυσμικής καταστροφής και συντριπτικού σκοταδιού.

Έτσι, ρωτάτε: «Τι γίνεται με τους ανθρώπους του Θεού εν μέσω όλων αυτών; Τι θα συμβεί στην εκκλησία; ” Ο Ησαΐας μας δίνει μια απίστευτη λέξη για το τι θα συμβεί με τους πιστούς.

Στη μέση του τρομερού κουνήματος, θα ακούσει ένα τραγούδι και ο ήχος του θα αυξηθεί σταθερά . Ξαφνικά, σε εκείνες τις πιο σκοτεινές ώρες, μια παγκόσμια χορωδία φωνών θα τραγουδήσει επαίνους για το μεγαλείο του Θεού: «Θα υψώσουν τη φωνή τους, θα τραγουδήσουν για το μεγαλείο του Κυρίου, θα φωνάξουν δυνατά από τη θάλασσα» (24 : 14).

Παίρνετε την εικόνα; Θα υπάρχει πανικός παντού. Οι καρδιές των ανδρών θα τους απογοητεύσουν για φόβο, καθώς οι πυρκαγιές καπνίζουν για εκατοντάδες μίλια. Η αναταραχή και το χάος θα κυριαρχήσουν από όλες τις πλευρές. Ωστόσο, εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών και της καταστροφής, ο κόσμος θα ακούσει ένα λαμπρό τραγούδι να τραγουδά: δόξα στους δίκαιους [Ένα] »(Ησαΐας 24: 15–16).

Ένα ιερό κατάλοιπο θα ξυπνήσει και ένα τραγούδι θα γεννηθεί στη φωτιά . Αντί να πανικοβληθούν, οι άνθρωποι του Θεού θα επαινούν το φοβερό μεγαλείο του. Φανταστείτε το: στη σκοτεινή ώρα όλων των εποχών, μια συλλογική φωνή θα υψωθεί από τα εκατομμύρια από κάθε έθνος, όχι με φόβο ή αγωνία, αλλά με χαρούμενο έπαινο στον Κύριο.

Πώς θα συμβεί αυτό, ρωτάτε; Σε μια ώρα, ο Θεός πρόκειται να αναγεννήσει και να αποκαταστήσει την εκκλησία του. Τα ξηρά οστά θα κουνήσουν και θα κουδουνίσουν, και οι δίκαιοι θα ξυπνήσουν, καθώς το Άγιο Πνεύμα καλεί πλήθος χλιαρών πιστών στην πρώτη τους αγάπη. Στο έλεος του, πρόκειται να ξυπνήσει όσους τον έχουν παραμελήσει, αγνοώντας τον Λόγο του, αποφεύγοντας την προσευχή, ίσως ακόμη και μελετώντας το διαζύγιο. Ξαφνικά, οι ψυχές τους θα πλημμυρίσουν από πόνους μετάνοιας και θεϊκής θλίψης. Και πολλοί θα γονατίσουν, φωνάζοντας μετάνοια.

Θα υπάρξει αναβίωση της δόξας του μεγαλείου του Θεού. Και το τραγούδι αυτής της αναβίωσης θα ακουστεί από τα άκρα μέρη της γης. Ανατολικά, δυτικά, βόρεια και νότια – από αραβικά εδάφη έως την Κίνα, την Ινδονησία, την Αφρική και όλα τα μέρη της γης – ένα λαμπρό τραγούδι θα σηκωθεί από τη μέση των πυρκαγιών. Σε μια μέρα, όσοι επέζησαν από τις πυρκαγιές πρόκειται να τραγουδούν ένα νέο τραγούδι σε όλο τον κόσμο. Ο Ησαΐας 25 μας λέει ότι θα θαυμάσουν θαυμάσια θαύματα αυτήν τη στιγμή, καθώς «ο Θεός κάνει όλα τα πράγματα νέα».

shtftoday.news.blog

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ SHTF TODAY NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
triklopodia.gr


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...