Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Ελληνική επιγραφή που απαγόρευε την είσοδο ξένων στον Ναό του Σολομώντος επί ποινή θανάτου, μας δείχνει το μέλλον μας

 Newsroom - Κοινοποίηση




Η Ελληνική επιγραφή που απαγόρευε την είσοδο ξένων στον Ναό του Σολομώντος 

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υπήρχε στην είσοδο του εξωτερικού τείχους του Ναού του Σολομώντος μια επιγραφή σύμφωνα με την οποία απαγορευόταν η είσοδος, επί ποινή άμεσου θανάτου, αλλοφύλων στον περίβολο του Ναού. Το ίδιο θα ισχύσει πάλι στην περίπτωση που ξανακτίσουν τον Ναό τους, ώστε να φανεί ποιοι είναι οι εκλεκτοί. Απ’ ότι φαίνεται, βιάζονται σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα στα Ιερά Σόλυμα.

Τα τελευταία λοιπόν πολεμικά γεγονότα στην Ιερουσαλήμ, με πρώτο στόχο όπως πάντα τα παιδιά των Παλαιστινίων, αποτελούν ακόμη μία απόδειξη ότι είμαστε μπροστά σε παγκόσμιες εξελίξεις. Αυτή την στιγμή συντονίζονται διεθνώς δυνάμεις και καταστάσεις ώστε την δεδομένη στιγμή να προκληθεί αστραπιαία το μεγάλο χάος, όπως το έχουν προετοιμάσει. Η μάχη, και γι αυτούς, και για τους λαούς, θα είναι μέχρι εσχάτων χωρίς αυτό να έχει γίνει επαρκώς αντιληπτό από την πλευρά των ληθαργουσών μαζών. Πισωγύρισμα δεν υπάρχει πλέον για κανέναν.

Ο πόλεμος που έρχεται έχει προετοιμαστεί λεπτομερώς και μας τον έχει περιγράψει ο Στρατηγός Πάικ (33άρης σε βαθμό) από το 1871. Φυσικά η πραγματοποίηση της «προφητείας» του θεωρείται δεδομένη, διότι είχε προφητεύσει και τους δύο προηγουμένους Παγκοσμίους Πολέμους όπως επ’ ακριβώς έγιναν. Μας πληροφορεί ο Πάικ ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα είναι μεταξύ του Ισλάμ και του πολιτικού σιωνισμού.



«Ο πόλεμος αυτός», έγραφε ο Πάικ, «θα προετοιμασθεί και θα προκληθεί από τους ιλλουμινάτι και θα είναι μεταξύ του πολιτικού σιωνισμού και του Ισλάμ». Αυτό σημαίνει ότι οι ισλαμικές χώρες και οι ανά τον κόσμο ισλαμιστές θα έχουν ως εχθρό τον πολιτικό σιωνισμό. «Πολιτικός σιωνισμός» είναι όλες οι υπόλοιπες χώρες, κυρίως οι χριστιανικές, διότι αργά και μεθοδικά οι της ελίτ φρόντισαν να διοικούνται οι χώρες αυτές από φιλοσιωνιστικές κυβερνήσεις. Κύριος σκοπός του επερχομένου πολέμου, πάντα σύμφωνα με τον Πάικ, θα είναι η καταστροφή του χριστιανισμού.

Όταν και άμα καταστρέψουν τον χριστιανισμό, θα φέρουν τον παγκόσμιο άρχοντά τους, τον Αντίχριστο, τον οποίο θέλουν να εγκαταστήσουν στον ναό του. Ναός του είναι ο λεγόμενος ο του Σολομώντος. Ο ναός του δεν υπάρχει προς το παρόν και για να τον κτίσουν στον λόφο Σιών, θα πρέπει να γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακτσά και του Ομάρ. Κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο με πόλεμο, ο οποίος τους βολεύειδιότι θα ξεσηκωθούν όλοι οι ανά τον κόσμο ισλαμιστές. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν τώρα στην Ιερουσαλήμ. Με αφορμή τα γεγονότα με τους Παλαιστινίους, ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να γκρεμίσουν τα δύο τζαμιά, που τους είναι εμπόδιο.

Στον Ναό του Σολομώντος όμως θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν γνήσιο και καθαρό ιουδαϊκό αίμα. Ουδείς άλλος. Αν κάποιος πιστεύει στην Ιουδαϊκή θρησκεία ή έχει γίνει άκρα φιλοσιωνιστής, βοηθώντας τους τα μέγιστα για να επιτύχουν τον σκοπό τους, αλλά δεν έχει καθαρό αίμα από το αίμα τους, τότε δεν έχει μέλλον στην νέα παγκόσμια πρωτεύουσα. Αυτή και ο ναός θα είναι για απόλαυση των «εκλεκτών».

Ο Ναός του Σολομώντος, του Αντιχρίστου, θα είναι ομοίωμα αρχαιοαιγυπτιακού ναού, διότι ο Σολομών είχε αντιγράψει τα σχέδια ναού από την Αίγυπτο. Μια μάλιστα από τις περισσότερες από 700 γυναίκες του ήταν κόρη Φαραώ. Ο Ναός του Σολομώντος ήταν ρεπλίκα αιγυπτιακού ναού. Ως απόδειξη παραθέτω μικρό τμήμα φωτογραφίας στην οποία φαίνεται το Άγιο των Αγίων του Ναού του Σολομώντος από φωτογραφία που υπάρχει στην Ιουδαϊκή Εγκυκλοπαίδεια στην οποία φαίνεται ο εσωτερικός διάκοσμος.



Στην είσοδο του περιβόλου του Ναού υπήρχε επιγραφή, χαραγμένη σε πέτρα, η οποία απαγόρευε την είσοδο στους αλλογενείς, δηλαδή σ’ αυτούς που δεν ήταν γνήσιοι Ιουδαίοι. Επιτρεπόταν η είσοδος μόνο στους ιθαγενείς, με βάση το αίμα, Ιουδαίους. Αν κάποιος μη Ιουδαίος έμπαινε ακόμη και στον περίβολο του ναού τιμωρείτο με θάνατο, και η συνηθέστερη ποινή θανάτου ήταν ο λιθοβολισμός. Δηλαδή πρωταρχικό ρόλο έπαιζε η φυλή, το έθνος, κάτι που το κρατάνε μέχρι σήμερα οι ελίτ σιωνιστές, οι οποίοι φυλάνε την καθαρότητα της φυλής τους ως κάτι το υπερπολύτιμο. Δεν έχουν καθόλου άδικο!

Είναι γραμμένο ανάγλυφα στην πέτρα ακριβώς:

 «ΜΗΘΕΝΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΕΙΣΠΟΡΕΥΕΣΘΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΤΡΥΦΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΟΛΟΥ ΟΣ Δ ΑΝ ΛΗΦΘΗ ΕΑΥΤΩΙ ΑΙΤΙΟΣ ΕΣΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΝ ΘΑΝΑΤΟΝ».

Δηλαδή, «Μηθένα ἀλλογενῆ εἰσπορεύεσθαι ἐντὸς τοῦ περὶ τὸ ἱερὸν τρυφάκτου καὶ περιβόλου. Ὃς δ᾽ ἂν ληφθῇ, ἑαυτῷ αἴτιος ἔσται διὰ τὸ ἐξακολουθεῖν θάνατον».

Που σημαίνει ότι, «Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν άλλου γένους, άλλου έθνους ή φυλής, στο ιερό τρίφρακτο και περίβολο (του Ναού). Όποιος δε συλληφθεί είναι υπεύθυνος ο ίδιος προσωπικά και τιμωρείται αμέσως με θάνατο».



Η πέτρα αυτή ανακαλύφθηκε το 1871 και υπάρχει στο Αρχαιολογικό Μουσείο της επομένης πρωτευούσης μας, της Κωνσταντινουπόλεως, και αντίγραφό της στο αντίστοιχο της Ρώμης.

Στις Πράξεις των Αποστόλων (Κεφ. 21, 28) ο Λουκάς μας πληροφορεί ότι «έτι τε και Έλληνας», «ακόμη δηλαδή και Έλληνες» έβαλε ο Απόστολος Παύλος στον Ναό, τόσο υποτιμητικό ήταν γι αυτούς να μπει Έλληνας στον Ναό. Αυτό για να δειχθεί ότι είμαστε τελείως μη αποδεκτοί απ’ αυτούς. Αν καταφέρουν, που δεν θα καταφέρουν, να κτίσουν τώρα τον Ναό του Σολομώντος, ουδείς αλλογενής θα έχει το δικαίωμα να εισέλθει μέσα διότι οι ελίτ τηρούν τις αρχαίες τους αρχές και παραδόσεις και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γι αυτό. ότι ίσχυε τότε θα ισχύει και τώρα.

Σε πολλές μεταφράσεις σε βιβλία του εξωτερικού το «αλλογενής» μεταφράζεται ως «τζεντίλε» που είναι συνώνυμο του «γκόιμ». Επίσης, η επιγραφή ταιριάζει με τα γραμμένα του Φλαβίου Ιωσήπου, κάτι που αποδεικνύει την γνησιότητά της.

Όλ’ αυτά γράφονται για να γίνει κατανοητό ότι εμείς οι Έλληνες, από παμπάλαια, δεν είχαμε καμία σχέση με τον «κόσμο τους» και ειδικά με την θρησκεία τους, και εφόσον γίναμε επιπλέον η πρωτεύουσα χώρα και πρωτεύον έθνος της Ορθοδόξου Χριστιανοσύνης, , είμαστε άξιοι τιμωρίας και αφανισμού, σύμφωνα μ’ αυτούς! Ας είμαστε έτοιμοι για αγώνες. Γι αυτό Συμμαχία Ελλάδος – Ισραήλ είναι επιστημονική φαντασία. Υπάρχει δόλος και θα το δούμε.

Η επιστροφή στο παρελθόν όμως, θα επιφέρει την αναλαμπή του ορθοδόξου ελληνισμού. Την τελευταία, πριν τα χρόνια του Αντιχρίστου τους.

Χρήστος Μαντζιάρης
triklopodia.gr


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...