Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δημήτριος Γάκης: ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΑΣΤΕΡΕΣ» Καταλάβετε ότι άλλο τεστ αντισωμάτων γίνεται μετά νόσηση και άλλο μετά εμβολιασμό!

 Newsroom - Κοινοποίηση


ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ «ΠΑΡΑΘΥΡΟ-ΑΣΤΕΡΕΣ» Καταλάβετε ότι άλλο τεστ αντισωμάτων γίνεται μετά νόσηση και άλλο μετά εμβολιασμό!

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, τ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ


#Νέα φαγωμάρα, ημιμαθών για το έαν πρέπει να γίνεται τεστ αντισωμάτων μετά εμβολιασμό…

#Όχι λένε οι «πρόθυμοι» …Γιατί εαν δεν είναι αυξημένα τα αντισώματα μετά τον εμβολιασμό δεν σημαίνει …ότι δεν έχεις ανοσία!

#Χρησιμοποιούν την μισή αλήθεια για να αποτρέψουν τους πολίτες να ελέγξουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου! (Γιατί άραγε;)

#Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΕΙ:

- Μετά τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΚΙΔΟΣ ελέγχουμε για anti-S αντίσωμα ΜΟΝΟ. Δηλαδή αντίσωμα κατά της ακίδος (Spike). 4 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό και πριν τους τρεις μήνες. Μετά πέφτουν ανάλογα με το άτομο, οπότε μπορει να μην τα βρείς. Η ανοσία από εκεί και μετά είναι κυτταρική (Τ-λεμφοκύτταρα)

-Μετά ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΣΗΣΗ, ελέγχουμε για anti-N αντίσωμα (Nucleocapsid). Μετά 2-4 εβδομάδες. Αυτά διατηρούνται περισσότερο. Η ανοσία υπερβαίνει το έτος. (Μπορει να βρούμε αυξημένα και τα anti-S το πρώτο 6μηνο)

#Εάν λοιπόν δεν βρούμε anti-S αντισώματα μετά τον εμβολιασμό, στο χρονικό διαστημα που προανέφερα, ή το εμβόλιο δεν ήταν δραστικό (πχ ζεστάθηκε) ή υπάρχει ανοσολογικό πρόβλημα ή ήταν ανεπιτυχής η εξέταση.
thesecretrealtruth

Στον paratolmosblog.blogspot.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...