Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ραγδαίες εξελίξεις με τα εμβόλια: Σήμερα έδωσαν το πρόβλημα, σήμερα παρουσίασαν και την «λύση»

 Newsroom - Κοινοποίηση




Κάθε χρόνο εμβόλιο εκτός και αν....

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προβλέπει ότι τα άτομα που είναι πιο ευάλωτα στον κορωνοϊό, όπως οι ηλικιωμένοι, θα χρειαστεί να εμβολιάζονται ετησίως για προστασία από παραλλαγές του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με ένα εσωτερικό έγγραφο του Οργανισμού που περιήλθε σε γνώση του Reuters.

Η εκτίμηση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε έκθεση, η οποία συζητείται στην συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του GAVI, της συμμαχίας για τα εμβόλια GAVI που συντονίζει το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά της Covid-19 του ΠΟΥ για τον μηχανισμό COVAX. Η πρόβλεψη υπόκειται σε αλλαγές ενώ συνοδεύεται με δύο άλλα λιγότερο πιθανά σενάρια.

Οι παρασκευάστριες εταιρείες εμβολίων Moderna Inc και Pfizer Inc, με τον γερμανό συνεργάτη της BioNTech, έχουν επανειλημμένα αναφέρει την άποψη ότι ο κόσμος θα χρειαστεί σύντομα ενισχυτικές δόσεις εμβολίων ώστε να διατηρηθούν υψηλά επίπεδα ανοσίας, αλλά τα στοιχεία για αυτό είναι ακόμα ασαφή.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ…

Την λύση σε αυτό το πρόβλημα αναζητούν οι επιστήμονες, με αποτέλεσμα ερευνητές από την Σχολή Παγκόσμιας Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Gillings της Βόρειας Καρολίνας να αναπτύσσουν ένα γενικό ύπερ-εμβόλιο που θα προστατεύει όχι μόνο έναντι του COVID-19 αλλά και άλλων κορωνοϊών και θα ενεργοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα για να καταπολεμήσει μια επικίνδυνη παραλλαγή, όπως η ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, που τόσο διαφημίζουν και θα φέρει νέα μέτρα, ίσως και μέσα στο καλοκαίρι, καθώς ήδη συζητούν επαναφορά της μάσκας στην Κρήτη.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, που παρουσίασαν σήμερα στην Ελλάδα, με στόχο την πρόληψη επόμενης πανδημίας, καθώς οι κορωνοϊοί παραμένουν απειλή, οι ερευνητές του UNC-Chapel Hill σχεδίασαν το εμβόλιο για να παρέχουν προστασία από τον τρέχοντα κορωνοϊό SARS-CoV-2, αλλά και από μια ομάδα κορωνοϊών που συνηθίζουν να μεταπηδούν από τα ζώα στον άνθρωπο.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Science από τους επικεφαλής συγγραφείς David Martinez, μεταδιδακτορικό ερευνητή στο UNC Gillings School of Global Public Health, την Hanna H. Gray ειδικευόμενη στο Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes και τον Ralph Baric, καθηγητή ανοσολογίας και μικροβιολογίας και επιδημιολόγο στο UNC Gillings, του οποίου η έρευνα προκάλεσε νέες θεραπείες για την καταπολέμηση των αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών.

Το υπερεμβόλιο μάλιστα θα μπορούσε να έρθει «πακέτο» ή να εμπεριέχεται σε μία «ψηφιακή ταυτότητα» που θα φέρουν όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, ή που θα έχουν αναπτύξει αντισώματα και συνεπώς δεν θα είναι επικίνδυνοι και βιολογικοί τρομοκράτες (bio-terrorists) και ως εκ τούτου, θα είναι εκείνοι που θα μπορούν να συμμετέχουν σε οποιαδήποτε δραστηριότητα οικονομική, ή οποιασδήποτε άλλης φύσεως (ΕΔΩ).


Στον paratolmosblog.blogspot.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...