Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από Ισραήλ: Φάρμακα μπορούν να «φρενάρουν» τον COVID σχεδόν έως και 100% – Η Ελλάδα ΓΙΑΤΙ δεν ασχολείται;;;

 Newsroom - Αν σας άρεσε το άρθρο: Κοινοποιήστε - Διαδώστε το 




Εκβιάζουν υγειονομικούς με την δουλειά τους, ενώ υπάρχουν φάρμακα!!!!!!!!!!!!!!!!


Ενώ στην Ελλάδα βιάζονται, προκειμένου να επιβάλλουν υποχρεωτικά εμβόλια, βάζοντας ανεμβολίαστους εργαζομένους στον πάγο χωρίς μισθό, στο Ισραήλ μεταδίδουν πως στην φαρέτρα των ειδικών για την καταπολέμηση της νόσου Covid, μπορούν να επιστρατευτούν εκτός από τα εμβόλια και ορισμένα υπάρχοντα φάρμακα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η έγκυρη Jerusalem Post, έρευνα πανεπιστημίου της Χεβρώνα δείχνει ότι υπάρχουν συνολικά 18 φάρμακα που μπορούν να ανακόψουν σχεδόν κατά 100% την εξάπλωση της νόσου!!!!!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, άπαξ και τα εν λόγω φάρμακα αυτά περάσουν με επιτυχία τις κλινικές δοκιμές για τη νόσο COVID- 19, είναι πιθανό να παραμείνουν αποτελεσματικά για την καταπολέμηση διαφόρων μεταλλάξεων, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες.

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;;;;;;

Υπάρχουν άλλωστε σύμφωνα με τον κ. Κούβελα, καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, τα μονοκλωνικά αντισώματα.




Σύμφωνα δε με τους Times του Ισραήλ, τα φάρμακα που θα μπορούν να φρενάρουν την εξάπλωση της νόσου είναι τρία και στοχεύουν πρωτεΐνες που αλλάζουν λίγο μεταξύ των μεταλλάξεων. 

Η ισραηλινή εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει τρία υπάρχοντα φάρμακα που έχουν καλές προοπτικές ως θεραπείες COVID-19, αναφέροντας ότι έδειξαν υψηλή ικανότητα καταπολέμησης του ιού σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα στοιχεία «έδειξαν ότι τα φάρμακα μπορούν να προστατεύσουν τα κύτταρα από την επίθεση από τον ιό με σχεδόν 100% αποτελεσματικότητα, γεγονός που σημαίνει ότι, σχεδόν το 100% των κυττάρων επιβίωσαν παρά το ότι είχαν μολυνθεί από τον κορωνοιό», δήλωσε ο καθηγητής Ισαία Αρκίν, βιοχημικός του Εβραϊκού Πανεπιστημίου, συμπληρώνοντας πως υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τα φάρμακα θα είναι ισχυρά έναντι των μεταλλάξεων.

«Έχουμε το εμβόλιο, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας και θα ήθελα να δω αυτά τα φάρμακα να γίνουν μέρος του οπλοστασίου που χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση του κορωνοϊού», τονίζει ο Αρκίν εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι τα φάρμακα θα αποδειχθούν αποτελεσματικά έναντι μελλοντικών μεταλλάξεων.

 el.gr


Στον paratolmosblog.blogspot.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.


 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ


Διαβάστε ακόμα 



loading...