Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Καρφιά» Δ.Γάκη για «ειδικούς» & κυβέρνηση: «Όσοι νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου κάποτε θα βρεθούν στο χέρι του»


Newsroom - Διαδώστε το



«Σχιζοφρενικό να αναγκάζεις κάποιον που έχει νοσήσει να εμβολιαστεί»

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στους «ειδικούς» που αποφασίζουν τα μέτρα για τον Covid-19 εξαπέλυσε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στην παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς στην Αυστρία και άφησε αιχμές για τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του: «Προσέξτε τι έγινε στην Αυστρία, ουδέν μένει ατιμώρητο. Αυτοί που είναι τόσο αφελείς που νομίζουν ότι είναι υπεράνω του νόμου κάποτε θα βρεθούν στο χέρι του», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα μίλησε και σε όσους επικαλούνται τους «ειδικούς» τονίζοντας: «Ποιοι «ειδικοί» αυτούς που πηγαίνετε και φέρνετε με περιπολικό σπίτι;» και συνέχισε μιλώντας για το ακαταδίωκτο «σας λέω ότι δεν παραγράφονται τα αδικήματα τα οποία έπραξαν με τα λανθασμένα μέτρα και δεν τους σώζει ούτε το ακαταδίωκτο. Ήταν αφελή να κάνουν δημόσιες δηλώσεις οι οποίες δεν καλύπτονται από το ακαταδίωκτο με το οποίο τους κάλυψε η κυβέρνηση».

Στη συνέντευξη του στον «FocusFM» αναφέρθηκε και στην φτώχια που υπάρχει στην Ελλάδα: «Έχουμε καταντήσει τους Έλληνες να περιμένουν ελεημοσύνη και αυτό βέβαια το θέλει η κυβέρνηση και ας το κάνει με δανεισμούς, καθώς έχει καταστρέψει την πρωτογενή παραγωγή», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός.

Παράλληλα μίλησε και για τη φυσική ανοσία, αλλά και για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μήνα Γκάγκα στην Κατερίνη: «Όλες οι μελέτες αποδεικνύουν ότι η ανοσία αυτών που νόσησαν είναι πάνω από έναν χρόνο, μια τελευταία μελέτη λέει ότι είναι τουλάχιστον 16 μήνες και εσύ περνάς το αφήγημα και λες ότι είναι στους 6 μήνες και εάν δεν έχεις κάνει το εμβόλιο, το οποίο όχι μόνο δεν σου χρειάζεται αλλά έχει έναν βαθμό επικινδυνότητας, και τον βάζεις και σε αναστολή. Με το δίκιο του ο άνθρωπος θα διαμαρτυρηθεί. Είναι σχιζοφρενικό».

«Το καλύτερο εμβόλιο είναι να έρθει σε επαφή ένας άνθρωπος με τον ιό, λόγω κυτταρικής μνήμης. Δεν χρειάζεται επανεμβολιασμό όποιος έχει νοσήσει, τα αντισώματα θα πέσουν, αλλά η κυτταρική ανοσία παίζει ρόλο», συνέχισε ο Δ.Γάκης.

Ο γιατρός είπε επίσης: «Οι άνθρωποι που προωθούν το εμβόλιο με μανία να κάνουν το εμβόλιο εκεί που χρειάζεται, στους άνω των 65 ετών».

pronews.gr


Δείτε περισσότερα εδώ

Στον paratolmosblog.blogspot.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα 



loading...