Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αυτοί ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Άφωνη Η Παγκόσμια Κοινή Γνώμη Με Το ΒΙΝΤΕΟ Από Τις ΗΠΑ




Συγκλονιστικά όσα ειπώνονται ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς… Στόχος να ακυρωθεί και η όποια απόφαση δικαστηρίου υπέρ της ελευθερίας του πολίτη…

Ο ανώτατος ένστολος γιατρός των ΗΠΑ, Vivek Murthy, καταδίκασε την «απογοητευτική», κατά αυτόν, απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ακυρώνει την εντολή του Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο στον χώρο εργασίας, χαρακτηρίζοντάς την «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ για την δημόσια υγεία».


«Ήταν μια οπισθοδρόμηση για την δημόσια υγεία, διότι αυτό για το οποίο τελικά βοηθούν αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι απλώς η προστασία της κοινότητας γενικότερα, αλλά η ασφάλεια των εργασιακών χώρων μας για τους εργαζόμενους καθώς και για τους πελάτες», είπε ο Murthy στην παρουσιάστρια του ABC.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως σε όλες τις χώρες και ειδικά στις διεθνιστικές ΗΠΑ υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να φέρουν βαρά χούντα στον πλανήτη, ακυρώνοντας τις όποιες τελευταίες αποφάσεις δικαστηρίων που τάσσονται υπέρ της ελευθερία των πολιτών.

Ο Murthy χαρακτήρισε ως «καλά νέα» είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να εξακολουθήσουν να αναγκάζουν τους εργαζομένους τους να κάνουν το εμβόλιο, εάν το θελήσουν οι ίδιες, χωρίς να το επιβάλλει σε όλους το αμερικανικό Κράτος, όπως και ήθελαν.




Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ



Μεταβείτε προς τα κάτω 

- ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -  



Δείτε περισσότερα εδώ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα 



loading...