Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Με τις κλωτσιές ΠΕΤΑΝΕ την Δύση από την Αφρική, τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ στον πλανήτη, vid


 Κοινοποιήστε το

 

Τέλος εποχής...


Παρά την δυτική στρατιωτική παρουσία στην Αφρική, φαινομενικά για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, οι διαμαρτυρίες αυξάνονται στις αφρικανικές χώρες ενάντια σε αυτό που οι ντόπιοι έχουν καταγγείλει ως «μακροχρόνια ανάμειξη» στην ήπειρο.


Ο ανταποκριτής του RT στο Γιοχάνεσμπουργκ, Karabo Lethlathla, αναφέρει τον αναδυόμενο «άνεμο της αλλαγής» σε πολλά μέρη της Αφρικής, καθώς η Δύση απορρίπτεται πλέον ως η κύρια δύναμη του πλανήτη!!!

Έρχονται ραγδαίες αλλαγές με ανταποκριτές να λένε πως οι Αφρικανοί είναι έτοιμοι αν πετάξουν με τις κλωτσιές από την Ήπειρό τους τους φτωχοποιημένους δυτικοευρωπαίους!!!!!!

Όπως ειπώνεται στο ρεπορτάζ:

«Υπάρχει ένας αέρας αλλαγής που φυσά στην Αφρική και γίνεται ολοένα και πιο ανθεκτικός στην δύναμη και επιρροή της Δύσης.

Στην Αιθιοπία αυτό το Σαββατοκύριακο πάνω από εκατό χιλιάδες άνθρωποι παρέλασαν προς υποστήριξη της αμυντικής δύναμης της χώρας, απαιτώντας τον τερματισμό της Δυτικής παρέμβασης στις υποθέσεις της Αιθιοπίας».

Δείτε:


pixabay / el.gr

Μεταβείτε προς τα κάτω 

- ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -  


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ





Δείτε περισσότερα εδώ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα