Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ | ΡΩΣΙΑ | Έκτακτη ρωσική ενημέρωση για τις επιθέσεις στα αεροδρόμια - ΒΙΝΤΕΟ


 Κοινοποιήστε το

 


ΕΚΤΑΚΤΟ. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ.
ΕΛΛΑΔΑ. ΚΥΠΡΟΣ. ΤΟΥΡΚΙΑ. ΡΩΣΙΑ. ΗΠΑ. ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΓΑΛΛΙΑ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ. ΚΙΝΑ. ΙΝΔΙΑ.

Έκτακτη ενημέρωση, όσον αφορά τις πληροφορίες που υπήρχαν για δύο επιθέσεις σε ρωσικά αεροδρόμια, και που διακινήθηκαν από νωρίς σήμερα το πρωί, κυρίως μέσω των social media, πραγματοποίησε πριν λίγες ώρες το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, επιβεβαιώνοντας ότι και τα δύο αεροδρόμια χτυπήθηκαν, το "Engels" στην περιοχή Saratov και το "Dyagilevo" στην περιοχή Ryazan και υποστηρίζοντας ότι οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν από μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα σοβιετικής κατασκευής, με εντολή του Κιέβου.


Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι τα Ουκρανικά UAV, που πετούσαν σε χαμηλό ύψος, αναχαιτίστηκαν από την αεράμυνα και ότι η πτώση των συντριμμιών τους, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφριές ζημιές σε δύο αεροσκάφη και επίσης να χάσουν την ζωή τους τρεις Ρώσοι στρατιωτικοί και να τραυματιστούν άλλοι τέσσερις.

Από την πλευρά τους, οι Ουκρανικές δυνάμεις, δεν επιβεβαίωσαν μεν την ανάμιξη τους στην επίθεση, αλλά πριν μια ώρα, η Ουκρανική πολεμική αεροπορία στρατού, ανάρτησε στους λογαριασμούς της, στα social media, φωτογραφίες από ένα TU-95 και ένα καμένο βυτιοφόρο, που έχουν υποστεί ζημιές και που ισχυρίζεται ότι προέρχονται από το αεροδρόμιο "Dyagilevo", γράφοντας μόνο "Τι συνέβη;" στο twitter, ενώ στο facebook και στο telegram έγραψαν "σε πένθος", υπονοώντας ότι τελικά είχαν κάποια σχέση με τις επιθέσεις. 

ΠΗΓΗ: mil.ru (telegram), pravda.com.ua, Air Force Command of UA Armed Forces (telegram, twitter, facebook)



Μεταβείτε προς τα κάτω 

- ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ -  


Στον paratolmosblog.blogspot.com/ ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας.

Αν σας άρεσε το άρθρο ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ





Δείτε περισσότερα εδώ

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Διαβάστε ακόμα