Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Είναι η σόδα φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου;

Γράφτηκε από την 
Σαββούλα Μάλλιου Κριαρά

Το όξινο ανθρακικό νάτριο, δηλαδή η σόδα, προωθείται από την 
alt
ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
εναλλακτική ιατρική ως θεραπεία του καρκίνου
Αυτή η θεραπεία βασίζεται στη θεωρία ότι ο καρκίνος προκαλείται από μια μορφή μόλυνσης της ζύμης και το διττανθρακικό νάτριο μπορεί να σκοτώσει τη μαγιά.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται ως συμβατική θεραπεία για διαταραχές στις οποίες το αίμα είναι πολύ όξινο και για την καούρα στο στομάχι.

Ο καρκίνος ή τουλάχιστον κάποιοι τύποι καρκίνου, σύμφωνα με μία άποψη προκαλούνται από μόλυνση με ένα είδος του μύκητα που ονομάζεται Candida albicans.

Το διττανθρακικό νάτριο είναι ασφαλές όταν χρησιμοποιείται σε κατάλληλες δόσεις και σύμφωνα με τις οδηγίες είναι ασφαλές. Μόνο σε πολύ υψηλές δόσεις μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο προωθείται από ορισμένους εναλλακτικούς επαγγελματίες, όπως ο Dr Tullio Simoncini, ως θεραπεία για όλους τους τύπους καρκίνου.

Το όξινο ανθρακικό νάτριο δίνεται από το στόμα (από του στόματος) ή μέσα σε φλέβα (ενδοφλέβια). Επίσης, δίδεται ενδοαρτηριακά (σε μια αρτηρία που τροφοδοτεί με αίμα τον όγκο) και δίνεται μερικές φορές ως διάλυμα απευθείας μέσω της τραχείας στους πνεύμονες για τη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα.
Ο Δρ Simoncini ισχυρίζεται ότι όλοι οι όγκοι περιέχουν μύκητες. Η μυκητιασική λοίμωξη είναι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μπορεί να αποβεί μοιραίο. Ένας αριθμός φάρμακων είναι διαθέσιμος για την αντιμετώπιση αυτών των λοιμώξεων. Οι άνθρωποι των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο από υψηλές δόσεις χημειοθεραπείας μπορεί πολλές φορές να έχουν τέτοιου είδους μολύνσεις. Τα αντιμυκητιασικά φάρμακα μπορούν να θεραπεύσουν, πολλές φορές, τη μόλυνση, αλλά δεν δίνονται ως πρώτη γραμμή θεραπείας.

Τα μασώμενα δισκία διττανθρακικού νατρίου ή η σκόνη χρησιμοποιούνται στην κλασσική ιατρική, για να εξουδετερώσουν το οξύ του στομάχου που προκαλεί καούρες.

Το ενδοφλέβια όξινο ανθρακικό νάτριο χρησιμοποιείται ως συμβατική θεραπεία για τη μείωση της οξύτητας του αίματος σε σοβαρές καταστάσεις, όπως σοκ, σοβαρή αφυδάτωση, και ανεξέλεγκτη νεφρική ανεπάρκεια ή διαβήτης.


Υπάρχουν πιθανά προβλήματα ή επιπλοκές από το όξινο ανθρακικό νάτριο;

Το όξινο ανθρακικό νάτριο ή διττανθρακική σόδα είναι άλας (σκόνη) λευκού χρώματος και έχει ελαφρώς αλμυρή γεύση. Είναι συνώνυμο της μαγειρικής σόδας που έχει διάφορες χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία του νερού (αύξηση του pH π.χ. στις πισίνες) και των τροφίμων, στην φαρμακευτική και χημική βιομηχανία, όπως επίσης και ως συμπλήρωμα στις ζωοτροφές.
Χημικός τύπος:

NaHCO3

Τυπικές κρίσιμες παράμετροι ελέγχου περιεκτικότητας: 99% w/w (NaHCO3)

Συσκευασία: Διατίθεται σε σακιά. Δεν υπόκειται σε κανέναν περιορισμό για την μεταφορά του.

Αποθήκευση:

Το όξινο ανθρακικό νάτριο/διττανθρακική σόδα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό μέρος και σε καλά αεριζόμενο χώρο.

Σε γενικές γραμμές, η από του στόματος και ενδοφλέβια θεραπεία με διττανθρακικό νάτριο που δίνεται για τους σωστούς λόγους και σε κατάλληλες δόσεις θεωρείται ασφαλής.

Η θεωρία του Simoncini

Ο καρκίνος είναι ένας μύκητας που προκαλείται από Candida, έναν οργανισμό που ζει στο σώμα σε μικρές ποσότητες, ακόμη και σε υγιείς ανθρώπους. Το ανοσοποιητικό σύστημα υπό κανονικές συνθήκες τον κρατά υπό έλεγχο, αλλά όταν ο Candida μορφοποιείται σε ένα ισχυρό μύκητα κάποια σοβαρά προβλήματα υγείας μπορεί να ακολουθήσουν - συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου. Οι μύκητες και ιδίως ο Candida, ευδοκιμούν με την κατανάλωση του σώματος του ξενιστή.

Ο Simoncini είναι ειδικός στην ογκολογία (θεραπεία των όγκων), τον διαβήτη και τις διαταραχές του μεταβολισμού. Ήταν σε μια παιδιατρική ογκολογική πτέρυγα και παρατήρησε ότι όλα τα παιδιά πέθαναν. Υπέφερε όταν έβλεπε τα φτωχά παιδιά να πεθαίνουν με την χημειοθεραπεία και την ακτινοβολία. Η απογοήτευση και η θλίψη του σε ό, τι έβλεπε τον οδήγησε στην αναζήτηση νέων τρόπων για την κατανόηση και ως εκ τούτου τη θεραπεία, αυτής της ασθένειας. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ανοιχτό μυαλό και ένα λευκό φύλλο χαρτί, ανόθευτα από οποιεσδήποτε άκαμπτες υποθέσεις που έχουν κατηχηθεί από την κύρια γραμμή της «Ιατρικής» και της «Επιστήμης».

Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι όλοι οι τύποι καρκίνων, ενεργούν με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από το μέρος του σώματος πού είναι ή τη μορφή που έχουν πάρει. Έπρεπε να υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής. Επισήμανε, επίσης, ότι τα δερματικά καρκινικά «εξογκώματα» ήταν πάντοτε λευκά και σκάγανε και έβγαζαν ένα λευκό υγρό. Τι άλλο είναι λευκό; Ο Candida. Ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι η κύρια γραμμή της ιατρικής πιστεύει πως η ανάπτυξη ανεξέλεγκτων κυττάρων - «καρκινική ανάπτυξη» - είναι στην πραγματικότητα τα κύτταρα που παράγει το ίδιο το ανοσοποιητικό σύστημα, στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί το σώμα από την επίθεση του Candida.

Λέει, πως η ακολουθία πάει κάπως έτσι:

- Ο Candida, συνήθως διατηρείται υπό έλεγχο από το ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά όταν αυτό υπονομευθεί και αποδυναμωθεί, ο Candida μπορεί να επεκταθεί και να οικοδομήσει μια «αποικία».

- Ο Candida, διεισδύει τελικά σε ένα όργανο και το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να ανταποκριθεί στην απειλή με άλλο τρόπο.

- Αυτός ο «τρόπος» είναι να οικοδομηθεί ένα αμυντικό φράγμα με δικά του κύτταρα και είναι αυτό που αποκαλούμε καρκίνος. Λέγεται ότι η εξάπλωση του καρκίνου σε άλλα μέρη του σώματος που προκαλείται από «κακοήθη» κύτταρα διαφεύγουν από το σημείο δημιουργίας τους. Ο Simoncini, ωστόσο, λέει ότι αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Η εξάπλωση του καρκίνου προκαλείται από την πραγματική αιτία του καρκίνου, τον μύκητα Candida, που έχει ξεφύγει από την αρχική του πηγή. Αυτό που επιτρέπει στον καρκίνο να εκδηλωθεί είναι ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά, ασχολείται με το πρόβλημα του Candida, προτού αυτός βγει εκτός ελέγχου.


Γιατί οι καρκινοπαθείς έχουν αυξηθεί;

Υπάρχει ένας καλά υπολογισμένος πόλεμος για το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που εντατικοποιείται κάθε δεκαετία. Το ανοσοποιητικό σύστημα εξασθενεί και δέχεται επίθεση από τα πρόσθετα των φαγητών και ποτών, τις χημικές καλλιέργειες, τους εμβολιασμούς, τον ηλεκτρομαγνητισμό, την τεχνολογία των μικροκυμάτων και τις συχνότητες, τα φαρμακευτικά προϊόντα, το άγχος της σύγχρονης «ζωής», και τόσα άλλα. Τι άμυνες θα έχουν τα σημερινά παιδιά, όταν τους δίνονται 25 εμβολιασμοί και συνδυασμοί τους, πριν από την ηλικία των δύο ετών, ενώ το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι ακόμη υπό διαμόρφωση; Αυτός είναι ο τρόπος που οι οικογένειες των Illuminati επιδιώκουν να υποκινήσουν μια μαζική σφαγή του πληθυσμού. Με την διάλυση της φυσικής άμυνας του οργανισμού στις ασθένειες.

Τώρα, εδώ είναι το πραγματικό σοκ. Τι καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα πιο γρήγορα από οτιδήποτε άλλο; Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΜπορείτε, επίσης, να προσθέσετε και την ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. Η χημειοθεραπεία είναι ένα δηλητήριο που έχει σχεδιαστεί για να σκοτώνει τα κύτταρα. Αυτό είναι.

Η «αιχμή» της κύριας γραμμής «θεραπείας» του καρκίνου, είναι να δηλητηριάζουν το θύμα ελπίζοντας πως θα καταστρέψουν τα καρκινικά κύτταρα, προτού να έχουν καταστραφεί αρκετά υγιή κύτταρα για να σκοτώσουν τον ασθενή. Αυτό το δηλητήριο, η χημειοθεραπεία, σκοτώνει επίσης τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος και ο Candida παραμένει ακόμα εκεί. Αυτό το καταστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στον Candida κι έτσι αυτός καταλαμβάνει άλλα μέρη του σώματος για να ξεκινήσει η διαδικασία και πάλι, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο τον καρκίνο να εξαπλωθεί. Ακόμη και εκείνοι που φαίνεται να έχουν ανακάμψει μετά από χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία και τους έχει δοθεί το μήνυμα πως είναι «καθαροί», είναι απλά ένα ρολόι που κτυπάει προς την ασθένεια. Το ανοσοποιητικό τους σύστημα είναι πλέον καταρρακωμένο και είναι μόνο θέμα χρόνου πριν ο Candida θα προκαλέσει μια υποτροπή. Με άλλα λόγια: Η χημειοθεραπεία σκοτώνει τους ανθρώπους που υποτίθεται ότι προσπαθεί να θεραπεύσει. Φυσικά, δεν μπορεί ποτέ να «θεραπεύσει» τίποτα. Είναι ένα δηλητήριο που καταστρέφει το ίδιο το σύστημα που πρέπει να είναι υγιές και ισχυρό, αν θέλουμε να θεραπευτεί. Όταν ο Simoncini συνειδητοποίησε ότι ο καρκίνος είναι μια μυκητιασική λοίμωξη ή προσβολή, ξεκίνησε μια αναζήτηση για κάτι που θα μπορούσε να σκοτώσει τον μύκητα και αφετέρου τον καρκίνο. Γρήγορα κατάλαβε ότι τα αντιμυκητιασικά φάρμακα δεν λειτουργούν, επειδή ο μύκητας μεταλλάσσεται γρήγορα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και στη συνέχεια αρχίζει να τρέφεται από τα φάρμακα που συνταγογραφούνται για να τον σκοτώσουν.

Αντ 'αυτού, ο Simoncini προτείνει κάτι πολύ, πολύ απλό – το διττανθρακικό νάτριο (sodium bicarbonate), το κύριο αυτό συστατικό της παλιάς καλής μαγειρικής σόδας, γιατί είναι ένας ισχυρός καταστροφέας του μύκητα και σε αντίθεση με τα φάρμακα, ο Candida δεν μπορεί να «προσαρμοστεί» σε αυτό. Στον ασθενή δίνεται το διττανθρακικό νάτριο από το στόμα καθώς, επίσης, και με άλλα εσωτερικά ιατρικά μέσα, που επιτρέπουν στο διττανθρακικό νάτριο να τοποθετηθεί απευθείας στον καρκίνο-μύκητα.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αντιμυκητιακών ουσιών και τα ινδικά βιβλία, πηγαίνοντας χιλιάδες χρόνια πίσω, συνιστούν την «αλκαλοποίηση της ισχυρής δραστικότητας» για τη θεραπεία του καρκίνου.

Το 1983, ο Simoncini ανέλαβε τη θεραπεία ενός ιταλού, του Gennaro Sangermano, στον οποίο είχαν δοθεί μερικοί μήνες για να ζήσει λόγω του καρκίνου του πνεύμονα που είχε διαγνωσθεί. Λίγους μήνες αργότερα, ο ιταλός όχι μόνο δεν ήταν νεκρός, αλλά είχε επανακτήσει την υγεία του και ο καρκίνος ήταν ήδη παρελθόν. Ακολούθησαν περισσότερες επιτυχίες και ο Simoncini παρουσίασε τα ευρήματά του στο ιταλικό Υπουργείο Υγείας, με την ελπίδα ότι θα αρχίσουν εγκεκριμένες επιστημονικές μελέτες για να αποδείξει ότι η ιδέα αυτή δούλεψε. Όμως, εκεί συνειδητοποίησε το αληθινό μέγεθος της ιατρικής χειραγώγησης και εξαπάτησης. Οι αρχές όχι μόνο αγνόησαν την τεκμηρίωση του, αλλά τον απέκλεισαν κι από την ιταλική Ιατρική λίστα για θεραπείες που δεν είχαν ακόμη εγκριθεί. 


Στη συνέχεια φυλακίστηκε για τρία χρόνια. Ο Tullio Simoncini, δεν τα έχει παρατήσει... συνεχίζει τον αγώνα του...

Ο βιοδείκτης CYP1B1 του καρκίνου

Τα καρκινικά κύτταρα έχουν ένα μοναδικό «βιοδείκτη» που τα φυσιολογικά κύτταρα δεν έχουν, ένα ένζυμο που ονομάζεται CYP1B1. Τα ένζυμα είναι πρωτεΐνες που «καταλύουν», αυξάνουν τον ρυθμό των χημικών αντιδράσεων.

Το ένζυμο CYP1B1, αλλάζει τη χημική δομή κάποιων που ονομάζονταιsalvestrols και βρίσκονται φυσικά σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτή η χημική αλλαγή μετατρέπει τις salvestrols σε παράγοντες που σκοτώνουν τα καρκινικά κύτταρα, αλλά δεν βλάπτουν τα υγιή κύτταρα.

Ο συγχρονισμός είναι τέλειος. Το ένζυμο CYP1B1, εμφανίζεται μόνο σε καρκινικά κύτταρα και αντιδρά με τα salvestrols που βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά για να δημιουργήσουν μια χημική ουσία που σκοτώνει μόνο τα καρκινικά κύτταρα. Αλλά εδώ είναι το σημείο που ταυτίζει τον καρκίνο με τον μύκητα. Τα Salvestrols είναι ένα φυσικό αμυντικό σύστημα των οπωροκηπευτικών που τα προστατεύει από μυκητολογικές προσβολές και γι 'αυτό μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα είδη που υπόκεινται σε βλάβες από μύκητα, όπως είναι οι φράουλες, τα βατόμουρα, τα σμέουρα, τα σταφύλια, τα φραγκοστάφυλα, τα κόκκινα φραγκοστάφυλα, τα βατόμουρα, τα βακκίνια, τα μήλα, τα αχλάδια, τα πράσινα λαχανικά (ειδικά οι οικογένειες των μπρόκολων και των λαχάνων), οι αγκινάρες, οι κόκκινες και οι κίτρινες πιπεριές, το αβοκάντο, το κάρδαμο, τα σπαράγγια και οι μελιτζάνες.

Επίσης, τα καρτέλ των μεγάλων φαρμακοβιομηχανιών και βιοτεχνολογιών, γνωρίζουν όλα αυτά και έχουν κάνει δύο σημαντικά πράγματα για να υπονομεύσουν αυτήν την φυσική άμυνα από την επίθεση μυκήτων που δεν είναι άλλος από τον καρκίνο.
===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google

===================================
1. Η χημική ουσία των μυκητοκτόνων ψεκασμών που χρησιμοποιείται στην σύγχρονη γεωργία σκοτώνει τους μύκητες τεχνητά και αυτό σημαίνει ότι τα φυτά και οι καλλιέργειες δεν ενεργοποιούν την δική τους άμυνα για την παραγωγή των salvestrols. Μπορείτε να τα βρείτε στις μέρες μας, μόνο σε βιολογικά τρόφιμα, σε οποιαδήποτε ποσότητα.

2. Τα μυκητοκτόνα που χρησιμοποιούνται ευρέως, είναι πολύ ισχυροί αναστολείς της CYP1B1 και έτσι αν έχετε φάει αρκετά χημικά παραγόμενα τρόφιμα, δεν θα έχει σημασία πόσα salvestrols καταναλώνετε, αφού δεν θα ενεργοποιηθούν ως παράγοντες καταστροφής του καρκίνου, όπως έχουν σχεδιαστεί να είναι.



Ο δρ Tullio Simonici και ο Mark Sircus συμβουλεύουν την χρήση μαγειρικής σόδας για τον καρκίνο!

Αν έχει κανείς ανοικτό μυαλό, θα μάθει γρήγορα ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να υποστηρίξει το σώμα του με θεραπεία που δεν έχει καμία σχέση με τα τοξικά φάρμακα, τα εμβόλια ή την χειρουργική επέμβαση ή την ακτινοθεραπεία, ακόμη και όταν πρόκειται για μια σοβαρή κατάσταση, όπως ο καρκίνος.
Διαδώστε το 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         

Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.