Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!

EXTRAORDINARY - RED RALLY AMERICA TO GREECE!


alt


Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Ελλάδα ανακοίνωση των Αμερικάνων
μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα είναι άκρως επικίνδυνα το επόμενο 48ωρο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πανίσχυρες καταιγίδες προβλέπουν οι Αμερικάνοι μετεωρολόγοι, μέσα στο Σάββατο αλλά και την Κυριακή, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο.

Δίνουν επίσης μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα και θέτουν σε κίνδυνο πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, τονίζοντας πως τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και πως ίσως προκαλέσουν αν δεν φανούμε προσεκτικοί, και θανάτους. 


Δείξτε λοιπόν τεράστια προσοχή, διότι θα σημειωθούν τις επόμενες 2 ημέρες ακραία καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι που θα αγγίζουν ακόμα και τα 10 με 11 μποφόρ. Καταιγίδες και μάλιστα ισχυρές, θα πλήξουν σύμφωνα με τους Αμερικάνους, και την Αθήνα και κυρίως την Θεσσαλονίκη!






===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας