Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποψινή δήλωση Αλέξη Τσίπρα: "Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου"

Tonight's statement Alexis Tsipras: "I think to be original and stay consistent to my commitments"
alt

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης συζητούν με τον πρωθυπουργό στον

απόηχο των επισκέψεων Σουλτς και Ντάισελμπλουμ προκειμένου να αποτιμήσουν... τις συναντήσεις και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης στο πλαίσιο των συναντήσεων που θα έχει ο πρωθυπουργός με ευρωπαίους ηγέτες τις προσεχείς ημέρες.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται την Τρίτη στη Ρώμη με τον Ματέο Ρέντσι, ενώ την Τετάρτη θα δει στο Παρίσι τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη συνάντηση του γάλλου Προέδρου με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Μάρτιν Σουλτς.

Παρά το κλίμα σύγκρουσης που έχει δημιουργηθεί μετά και τη σημερινή συνάντηση Βαρουφάκη - Ντάισελμπλουμ, ο πρωθυπουργός φαίνεται να επιμένει στις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και φέρεται να έχει δηλώσει στους συνεργάτες του: 


«Οι προκάτοχοί μου επέλεξαν άλλα να λένε προεκλογικά και άλλα να κάνουν μετεκλογικά. Έχασαν τη στήριξη του λαού και έπεσαν. Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου».







===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας