Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οργάνωση που διατείνεται ότι έχει τις σορούς των ρώσων στρατιωτικών τις επόμενες ώρες θα….


…δημοσιεύσει νέα ανακοίνωση και τις φωτογραφίες των πτωμάτων


H τρομοκρατική οργάνωση al–Nosra, που μετονομάστηκε σε Jabhat Fatah al–Cham, κρατάει τα σώματα των νεκρών ρώσων στρατιωτικών του Mi-8 που συνετρίβη στο Ιντλίμπ την 1η Αυγούστου ανέφερε στο Sputnik μια πηγή προσκείμενη στην διοίκηση των ανταρτών στο Χαλέπι.

Προσθέτει « δεν γνωρίζουμε ακριβώς αν πρόκειται για 2 ή για 3 σώματα « ,αναφέρει η πηγή.Η πηγή τονίζει ότι τα σώματα είναι στην κατοχή της οργάνωσης που αρχηγός της είναι ο σαουδάραβας σείχης Mohamad Muheysni.




Νωρίτερα « η Γενική Ένωση για Υποθέσεις Κρατουμένων » που σαφέστατα πρόσκειται στην συριακή αντιπολίτευση δήλωσε από την πλευρά της ότι έχει αυτή στην κατοχή της τα 5 σώματα και ότι είναι διατεθειμένη να τ΄ανταλλάξει με κρατούμενους στη φυλακή της ΣυρίαςΣτην όλη υπόθεση έχει αναμειχθεί και η ahrar al sham που και αυτή δήλωσε ότι κατέχει τις σορούς και έθεσε όρους άρση αποκλεισμού πόλεων και απελευθέρωση κρατουμένων από συριακές φυλακές.




Επανέρχεται σήμερα η « η Γενική Ένωση για Υποθέσεις Κρατουμένων » και όπως αναφέρει το «OrientNET» δια του εμφανιζόμενου ως διευθυντή της ζητάει να ικανοποιηθούν οι όροι που έθεσε και ενημερώνει εντός των επόμενων ωρών θα δημοσιοποιήσει μια β ανακοίνωση για την υπόθεση και φωτογραφίες των 5 πτωμάτων που διαθέτει.

triklopodia.grdimpenews


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!