Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

O ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει (5-8%) και αναλαμβάνει δράση ο Σπίρτζης!


Γλείφει τους ολιγάρχες λέγοντας ότι δεν θα κλείσει κανένα κανάλι και ζητά την στήριξή τους!


Κι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται λίγο πριν την απόλυτη συντριβή των ποσοστών του (σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του κυμαίνονται ανάμεσα στο 5-8%) ο Σπίρτζης (ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ) αναλαμβάνει δράση. 

Ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων αναζητεί απεγνωσμένα σανίδα σωτηρίας στους εγχώριους ολιγάρχες. Με δηλώσεις του στον REAL Fm o (MONO ΠΑΣΟΚ) Σπίρτζης απάντησε

–Δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα τηλεοπτικό κανάλι να κλείσει, κατά τη γνώμη μου, γιατί δεν πέτυχε να πάρει μία άδεια τηλεοπτικής εκπομπής!!!

“Υπάρχουν άλλοι τρόποι να μεταδίδει ένα κανάλι το τηλεοπτικό του πρόγραμμα”, τόνισε ο υπουργός και πρόσθεσε: “Οι άλλοι τρόποι είναι οι τηλεοπτικές πλατφόρμες, υπάρχουν δύο μεγάλες στη χώρα μας, υπάρχει το διαδίκτυο”.

Για το ενδεχόμενο συρρίκνωσης των τηλεοπτικών σταθμών ανέφερε “γιατί να συρρικνωθούν; Θα δώσουν μία καλή προσφορά και θα πάρουν άδεια. Κάποιοι θα μείνουν απ’ έξω και αυτοί που θα μείνουν απ’ έξω θα είναι αυτοί που θα δώσουν λιγότερα χρήματα”.

Μιλάμε για το απόλυτο παπατζιλίκι μπρος στην απόλυτη καταστροφή.




Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις-αφού έφτασε στο σημείο να γίνει λαομίσητος κλείνει το μάτι στους νταβατζήδες του Μπαιρακτάρη λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κλείσει κανένα κανάλι και πως αυτό που παρακολουθούμε όλο αυτό το διάστημα με τις τηλεοπτικές άδειες και τις εξεταστικές επιτροπές δεν είναι παρά ένα θέατρο της κακιάς ώρα, ένα παπατζιλίκι για τα μάτια του χαχόλου Ελληνα που δεν έχει μία να πάει διακοπές και η Αθήνα είναι τίγκα.


Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει και γλείφει μία τον Λεβέντη και μία τους καναλάρχες για να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο παραμονής στην εξουσία.

Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην 3η θέση και αισθάνεται την καυτή ανάσα του ΠΑΣΟΚ της Φώφης σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις:

NΔ 18%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 11%

ΣΥΡΙΖΑ 8%

ΠΑΣΟΚ 7%

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5%



ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ.

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!