Σελίδες

«Ρυθμίζουν τις διόπτρες» και… Ετοιμάζονται οι Εθνοφύλακες της Λήμνου! (φώτο)


alt

Έχουμε αναφέρει και έχουμε τονίσει σε όλους τους τόνους οι Έφεδροι της Ελλάδος και οι Εθνοφύλακες είναι η Χρυσή Εφεδρεία της
Πατρίδος και αυτό το καταλαβαίνει κάποιος που ζει με τους Τούρκους στο προσκεφάλι του !

Σύμφωνα με πληροφορίες που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει ήδη αποφασίσει στην Γραμματεία των Βετεράνων που θα συσταθεί στο ΥΠΕΘΑ θα υπάρχει τμήμα που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους Εφέδρους και τους Εθνοφύλακες !


Πριν από ελάχιστες ημέρες ο Στρατηγός Μανωλάς Χρίστος ανέφερε σε συνέντευξη του οτι πρέπει να γίνουμε ΙσραήλΑΝ θέλουμε να επιβιώσουμε και όταν το θέτει σε αυτό τοΠΛΑΙΣΙΟ το Κομάντο φανταστείτε πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα στο άμεσο Μέλλον !

Εμείς πάντως βλέποντας τους Λημνούς Εθνοφύλακες να ετοιμάζονται και να ρυθμίζουν τις διόπτρες στα ¨όπλα τους αισθανόμαστε ότι υπάρχει ελπίδα …Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ΓΕΣ θα συνεχίσει αλλά και θα πολλαπλασιάσει τις ασκήσεις που θα παίρνουν μέρος οι Εθνοφύλακες !

Στο πλαίσιο των Εκπαιδεύσεων αυτό το ΓΕΣ διέταξε και εκτελέστηκε Βολή με ατομικό Οπλισμό αλλά και με Ομαδικό Οπλισμό Πολυβόλα απο τους Εθνοφύλακες του Τάγματος της Εθνοφυλακής της νήσου Λήμνου !




Βολή Εθνοφυλάκων την νήσου Λήμνου με ατομικά τυφέκια G3A3 – G3A4. και Βολή πολυβολητών στελεχών και Εθνοφυλάκων με τα πολυβόλα του Τάγματος της Εθνοφυλακής .

Η βολή ήταν βαθμολογούμενη, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν εξαιρετικά. Κατά την διάρκεια της βολής, Εθνοφύλακες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ρυθμίσουν τα νέα τους σκοπευτικά ( διόπτρες ) .

Σχόλιο: Το να έχεις ετοιμοπόλεμους πυρήνες σε Περιοχή που που θα συνδράμουν τις Δυνάμεις των Υπερασπιστών της νήσου μόνο Θετικά στοιχεία έχει …Οι γνώσεις αυτών των ανθρώπων της Περιοχής και τα Μονοπάτια του Πολέμου και η δεδομένη θέληση τους να υπερασπιστούν τα σπίτια και τους Τάφους των γονιών τους στα νησιά μας ,μας δίνει τρομακτικό πλεονέκτημα σε όποιον τολμήσει να εισβάλει στο νησί !

Τι θέμα είναι να τους οργανώσουμε ,να τους εξοπλίσουμε και να τους εκπαιδεύσουμε …
veteranos.gr




ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ. 
loading...

Loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας