Σελίδες

Τα Καμάρια της Ελλάδος: Σε αυτούς εδώ στηρίζεται η Πατρίδα μας …Που να σκάσετε! (video)


alt


To προσωπικό αποτελεί το σημαντικότερο συστατικό του Στρατού Ξηράς.

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στα Στελέχη ,τους άνδρες και τις γυναίκες , στους κληρωτούς ,τους Εφέδρους και τους Εθνοφύλακες που απαρτίζουν το Στρατό Ξηράς!




Δεν απευθύνεται σε αυτούς που είδαν το Στράτευμα ως …»Επαγγελματική αποκατάσταση» που όχι τώρα αλλά ποτέ δεν ήταν!

Αυτοί εδώ …Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης που επωμίζονται, εργάζονται καθημερινά σε ολόκληρο τον Ελλαδικό Χώρο, εκτελώντας στο ακέραιο την Αποστολή που τους έχει ανατεθεί, εκπαιδεύονται συνεχώς σε ρεαλιστική βάση χωρίς εκπτώσεις, συντηρούν τα μέσα και τα οπλικά συστήματα, επιτυγχάνοντας διαθεσιμότητες πολύ υψηλότερες από τους προβλεπόμενους στόχους και ταυτόχρονα βρίσκονται εκεί που τους έχει ανάγκη το κοινωνικό σύνολο και οι Έλληνες Πολίτες.

Το ΓΕΣ θεωρεί ότι το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι ο Πολλαπλασιαστής Ισχύος του Στρατού Ξηράς.



veteranos.gr





ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ. 
loading...

Loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας