Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Απίστευτο! Η κυβέρνηση τοποθέτησε τον Φίλη στην Επιτροπή εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more



Ανακατατάξεις… υψηλού ρίσκου έγιναν στη σύνθεση της Διαρκούς Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, καθώς, μεταξύ των νέων μελών, τοποθετήθηκε και ο Νίκος Φίλης.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργος Παιδείας δημιούργησε εσωκομματικό και ενδοκυβερνητικό ζήτημα αναφορικά με τα νέα προγράμματα εξοπλισμών, υποστηρίζοντας ότι, την στιγμή που η χώρα αντιμετωπίζει ανθρωπιστική κρίση, δεν μπορούν να δαπανώνται δισεκατομμύρια για παραγγελίες μαχητικών αεροσκαφών.

Ο ίδιος μάλιστα «απείλησε» με κατάθεση σχετικής ερώτησης, η οποία, όπως είχε διαρρεύσει, συγκέντρωσε την υπογραφή ακόμα 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Η ερώτηση ωστόσο δεν κατατέθηκε ποτέ.



Η αρμόδια υπηρεσία του Κοινοβουλίου ενημερώθηκε πως ο κ. Φίλης, μαζί με τους Θοδωρή Δρίτσα και Γιώργο Κυρίτση, τοποθετούνται στην κοινοβουλευτική Επιτροπή για τον έλεγχο των εξοπλιστικών προγραμμάτων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι τρεις βουλευτές αντικαθιστούν τους επίσης βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, Ανδρέα Ριζούλη και Ευαγγελία Βαγιωνάκη.

 
makeleio.gr



Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας