Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Απάντηση Πούτιν στις κινήσεις του ΝΑΤΟ: Αιφνιδιαστική άσκηση με 45.000 στρατιώτες και 150 αεροσκάφη





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Επίδειξη δύναμης από τον Ρώσο πρόεδρο - Ετοιμοπόλεμος σε ελάχιστα 24ωρα ο ρωσικός στρατός


Ο στρατός του ΝΑΤΟ συγκεντρώνεται στα σύνορα της Ευρώπης με τη Ρωσία με τη δικαιολογία της μεγάλης άσκησης που θα λάβει χώρα στην περιοχή τον Ιούνιο. Ποια είναι η απάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν; Σε μία καταφανέστατη επίδειξη δύναμης, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε αιφνιδιαστική εντολή για την πραγματοποίηση άσκησης με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού στρατευμάτων και οπλικών συστημάτων, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πούτιν θέλει να δείξει στους επικεφαλής του ΝΑΤΟ ότι το ρωσικό στράτευμα μπορεί να εκτελέσει ευρείας κλίμακας επιχειρήσεις, όντας έτοιμο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, καθώς δεν απαιτείται η προετοιμασία μηνών, όπως συμβαίνει στην περίπτωση της βορειοατλαντικής συμμαχίας.



Στην άσκηση του Κρεμλίνου θα συμμετάσχουν πάνω από 45.000 στρατιώτες, 150 αεροσκάφη και πυραυλικά συστήματα, τα οποία έχουν μεταφερθεί στα σύνορα με την Ευρώπη, ως αντιστάθμισμα των συστημάτων που έχουν μεταφερθεί με εντολή της ηγεσίας του ΝΑΤΟ.

Αναλυτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου με ανεξέλεγκτες συνέπειες, καθώς η ένταση στην περιοχή ολοένα και αυξάνεται.

protothema.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας