Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΈΚΤΑΚΤΟ: Με νέα ΝΟΤΑΜ η Τουρκία μιλάει για "γκρίζες ζώνες" σχεδόν στο μισό Αιγαίο!





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Στους χάρτες τους αναφέρουν τα ελληνικά νησιά με τουρκικά ονόματα!


Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, λίγες μόνο ώρες μετά την αποστολή του ερευνητικού σκάφους Cesme για να επιχειρήσει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Πριν από λίγα λεπτά, η Άγκυρα εξέδωσε NOTAM σύμφωνα με την οποία θέτει θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, αναγράφοντας στους χάρτες τα νησιά με τουρκικά ονόματα.

Δείτε εδώ τον χάρτη που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο:



Η τουρκική ΝΟΤΑΜ ήρθε ως απάντηση στην αντίστοιχη ελληνική, η οποία προβλέπει τη διεξαγωγή ασκήσεων του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας στην περιοχή του κεντροανατολικού Αιγαίου. 



Οι Τούρκοι ουσιαστικά με αυτή τους την κίνηση απαγορεύουν(!!) στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να διεξάγουν ασκήσεις επί ελληνικού εδάφους.

Η Άγκυρα κλιμακώνει, θυμίζοντας αρκετά τις παραμονές των Ιμίων, όπου και τότε βρισκόταν ψηλά στην ατζέντα των προκλήσεων η δημιουργία "γκρίζων ζωνών".
el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας