Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δείτε το απίστευτο βίντεο - Η διψασμένη κόμπρα που πίνει νερό από το μπουκάλι




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Η κόμπρα συνήθως αποφεύγει τις επαφές με τους ανθρώπους αλλά φαίνεται πως κάποιες φορές το ένστικτο της επιβίωσης οδηγεί σε ασυνήθιστες καταστάσεις.



Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στο χωριό Kaiga της Ινδίας που μαστίζεται από ξηρασία, όπου μια κόμπρα έφτασε στα σπίτια αναζητώντας απελπισμένα νερό

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται γενναίο ντόπιοι να δίνουν στο φίδι… νερό από μπουκάλι.

Όπως εξηγούν ινδικά μέσα ενημέρωσης, ορισμένες περιοχές του ινδικού νότου πλήττονται από ξηρασία, με αποτέλεσμα πολλά είδη του ζωικού βασιλείου να αναζητούν εναγωνίως νερό. Οι αρμόδιες αρχές προστασίας της άγριας ζωής λένε πως η ξηρασία αυτή έχει πλήξει σοβαρά την πανίδα.




Έτσι, όταν βρέθηκε η κόμπρα η πρώτη αντίδραση ήταν να της δώσουν νερό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε καταφύγιο άγριων ζώων.


pentapostagma.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας