Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΗ!!!ΗΧΗΡΟ ''ΟΧΙ''!!!ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΈΚΑΝΕ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!!!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!!Ξεκάθαρη επιβεβαίωση!!!ΗΧΗΡΟ ''ΟΧΙ''!!!ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ έκανε ο Β.ΠΟΥΤΙΝ τον ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!!!
Επισήμως πια εκφράζει την επιθυμία ο Ερντογάν,να προμηθευτεί S-400 εφόσον πάρει δάνειο από τη ρωσική κρατική τράπεζα,την οποία ο Πούτιν απελευθέρωσε από τους Ρόθτσαιλντ.


«Η Τουρκία ανακοίνωσε την επιθυμία της να λάβει ρωσικό δάνειο για να αγοράσειόπλα, συμπεριλαμβανομένων των S-400 ( ΝΑΤΟ: SA-21 Growler)»,ανακοίνωσε την Τρίτη ο Sergey Chemezov.


Ο Chemezov μίλησε και για το θέμα της Τουρκίας,και δήλωσε:«Έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να λάβουν δάνειο αλλά τώρα το ζήτημα δεν έχει λυθεί. (Η Μόσχα το καθυστερεί).



Το υπουργείο οικονομικών διεξάγει συνομιλίες, και από τη στιγμή που υπογράψουμε και ληφθεί η σχετική απόφαση για το δάνειο, θα υπογράψουμε σύμβαση για τις προμήθειες, συμπεριλαμβανομένων των S-400».


Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ υπάρχει ξεκάθαρη επιβεβαίωση του VoiceNews.gr το οποίο από την αρχή δεν πίστεψε στη σύζευξη Πούτιν-Ερντογάν.
πηγη

Μέσω volcanotimes.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας