Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Άφαντοι ο Σώρρας και η σύζυγός του – Καταζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ. (βίντεο)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αναζητούνται από το μεσημέρι για να οδηγηθούν στη φυλακή μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου της Πάτρας, που τους
επέβαλε οκτώ χρόνια φυλάκιση και πέντε χρόνια στέρησης των πολιτικών του δικαιωμάτων, για υπεξαίρεση.


Όπως μετάδωσε και ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Αρτέμις Σώρρας δεν σηκώνει καν το τηλέφωνο όταν τις προηγούμενες ημέρες απαντούσε πάντα στις κλήσεις των δημοσιογράφων. Ερμητικά κλειστά είναι και τα γραφεία της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».





Η απόφαση έχει μη ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο Σώρρας και η σύζυγός του σήμερα δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν τον δικηγόρο τους. Έτσι, μετά την καταδικαστική απόφαση, δόθηκε άμεσα εισαγγελική εντολή να συλληφθούν και για να οδηγηθούν στη φυλακή.
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας