Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ: Οθωμανικό τάγμα 15χρονων στην Τουρκία




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Έτσι ετοιμάζεται ο Ερντογάν για παγκόσμιο πόλεμο



Τάγμα 15χρονων δημιουργεί ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να τους ρίξει στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης που φαίνεται πως πλησιάζει στην ευρύτερη περιοχή μας.

Νεαροί ντυμένοι όπως ο οθωμανικός στρατός των 15ρηδων περίμεναν τον Τούρκο Πρόεδρο σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη, απευθύνοντάς του στρατιωτικό χαιρετισμό. Ο Τούρκος Πρόεδρος ανταπέδωσε.

Στο πανό που κρατούσαν οι νεαροί έγραφε «Οι 15ρηδες δεν τελείωσαν, δεν θα τελειώσουν».


Σημειώνεται πως ο οθωμανικός στρατός των 15ρηδων είχε δημιουργηθεί τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και αποτελείτο από νεαρά παιδιά ηλικίας 15-19 ετών. Τα παιδιά αυτά σκοτώθηκαν στην μάχη των Δαρδανελίων, που διήρκησε από τις 25 Απριλίου του 1915 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου του 1916.

Που σκοπεύει να τους ρίξει στην μάχη αυτή την φορά η Τουρκία, η οποία έχει χάσει αρκετό έμψυχο δυναμικό στον στρατό της;




EL.GR




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας