Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ- Εξαφανίστηκε ο Γκιουλέν!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Κινητοποιήθηκαν οι μυστικές υπηρεσίες ΗΠΑ και Τουρκίας



Την έντονη ανησυχία της Άγκυρας προκαλούν οι πληροφορίες Τούρκων ανταποκριτών στις ΗΠΑ, ότι ο μεγάλος εχθρός του Ερντογάν, ισλαμιστής ηγέτης Φετουλάχ Γκιουλέν, εξαφανίστηκε με την πολυμελή συνοδεία του από το μεγάλο αγρόκτημα που διατηρεί ο ίδιος στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκιουλέν έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ κάποιοι εκτιμούν ότι διέφυγε στον Καναδά.

Όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, ο βασικός λόγος της αιφνίδιας μετακίνησης του ιμάμη είναι η διαφαινόμενη πρόθεση της κυβέρνησης Τραμπ να εξετάσει ξανά το τουρκικό αίτημα για την έκδοσή του στην Τουρκία.



Η εξέλιξη αυτή, συνδυασμένη με το επικείμενο δημοψήφισμα, βάζει φωτιά στο εσωτερικό της Τουρκίας. Ο Ερντογάν φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού είναι άγνωστο πως θα επηρεάσουν τα πράγματα οι οπαδοί του Γκιουλέν, μεταξύ των οποίων είναι και πρώην στενοί φίλοι και συνεργάτες του Τούρκου Προέδρου.

Επίσης, πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη ότι η επιρροή του Γκιουλέν στις μουσουλμανικές μειονότητες της Ευρώπης είναι μεγάλη, καθώς επί χρόνια το ίδρυμά του χρηματοδοτούσε τις εκπαιδευτικές τους 
δραστηριότητες.
el.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας