Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ενίσχυση των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στην Συρία με 4 επιπλέον Su-34.



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Τέσσερα μαχητικά τύπου Su-34 ενίσχυσαν τις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις στην Συρία.


Τα μαχητικά έφτασαν στην βάση Hmeimin με συνοδεία αεροσκάφους Tu-154. Η αποστολή Tu-154 μαζί με ρωσικά μαχητικά είναι μια τακτική που χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και θεωρείται πως μπορεί
να έχει δυο σκοπούς. Ο πρώτος είναι η καθοδήγηση των ρωσικών μαχητικών μέσα από μια αρκετά «περίεργη» διαδρομή, που περιλαμβάνει πτήση πάνω από την Κασπία (κάθετα σχεδόν προς νότο), στροφή δυτικά με πτήση πάνω από το Ιράν, στην συνέχεια πάνω από το βόρειο Ιράκ, Συρία και μετά προσγείωση στην Χμεϊμίν. 

Και σε αυτή την αποστολή, οι Ρώσοι δεν πέταξαν πάνω από την Τουρκίας. Αναλυτές όμως υποστηρίζουν πως το Tu-154 χρησιμοποιείται και για να αλλοιώσει την υπογραφή των Su-34 στα αμερικανικά και τουρκικά ραντάρ ή ακόμη και να τα «κρύψει».


Οι Ρώσοι βομβαρδίζουν την Lataminah και υποστηρίζουν τις κυβερνητικές δυνάμεις στην γενική επίθεση στην Hama. 

Επίσης τις τελευταίες μέρες η ρωσική αεροπορία έχει εντατικοποιήσει τους βομβαρδισμούς εναντίον στόχων του ISIS στο Deir Ezzorr και την περιοχή της Palmyra. Με τα 4 επιπλέον Su-34, ο τύπος αριθμεί πλέον στην Συρία 12 αεροσκάφη. 

Οι υπόλοιπες ρωσικές δυνάμεις περιλαμβάνουν 12 Su-24M2, 4 Su-30SM, 4 Su-35 και 4 Su-25SM.
ptisidiastima.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας