Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Για πρώτη φορά: Το Άγιο Φως στις ΗΠΑ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Το Άγιο Φως θα παραδοθεί στις διάφορες γωνιές της Γης με την υποστήριξη του ρωσικού ιδρύματος Αγίου Ανδρέα,
συμπεριλαμβανομένης, για το πρώτη φορά φέτος, των Ηνωμένων Πολιτειών.


«Έχει προγραμματιστεί παράδοση της ιερής ευλογίας για πρώτη φορά στις ΗΠΑ και έχουμε ήδη λάβει άδεια για τη μεταφορά των λαμπάδων με το Άγιο Φως σε ένα αεροπλάνο», τόνισε η υπηρεσία Τύπου του ιδρύματος στο Interfax-Religion σήμερα.

Το Άγιο Φως θα πάει στις ΗΠΑ μετά από πρωτοβουλία των ενοριτών της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Διασποράς.




Από το 2003 το Άγιο Φως πηγαίνει σε διάφορες χώρες ως μέρος του προγράμματος του Ιδρύματος «Προσευχηθείτε για την ειρήνη για την Ιερουσαλήμ» του Αγίου Ανδρέα, στο οποίο Ορθόδοξοι πιστοί από τη Ρωσία, το Ισραήλ, τη Σερβία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Τσεχική Δημοκρατία, τις ΗΠΑ και άλλα έθνη έχουν ενωθεί με τους εκπρόσωπους του ιδρύματος και τον πατριάρχη της Ιερουσαλήμ για να προσευχηθούν για την ειρήνη στην Ιερή Πόλη.

Το 2016, το Άγιο Φως μεταφέρθηκε σε 53 ρωσικές και 11 διεθνείς πόλεις.

hellasforce.com





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας