Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Ρωσία ρίχνει στη μάχη το «πιο σύγχρονο» πυρηνικό υποβρύχιο




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και 
οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Κατάσταση που θυμίζει «Ψυχρό Πόλεμο» διαλέγει να κινηθεί το ρωσικό ναυτικό, ο αρχηγός του οποίου, ναύαρχος Βλαντίμιρ Κορόλιοφ δήλωσε ότι τα υποβρύχια του ρωσικού στόλου διεξάγουν τόσες περιπολίες όσες και την περίοδο εκείνη.


Ο Κορόλιοφ δήλωσε ότι το 2016 τα υποβρύχια πραγματοποίησαν 3.000 ημέρες περιπολίας, λέγοντας ότι το επίπεδο ετοιμότητάς τους είναι «έξοχο», ενώ ανακοίνωσε την ένταξη στον στόλο ενός νέου πυρηνοκίνητου υποβρυχίου, τάξεως Γιάσεν, με το όνομα Καζάν.

Σύμφωνα με το ρωσικό ναυτικό, το Καζάν είναι το πιο μοντέρνο πολεμικό υποβρύχιο, καθώς παράγει τόσο λίγο θόρυβο που η ανίχνευσή του είναι σχεδόν αδύνατη, ενώ η Ρωσία προτίθεται να παράξει συνολικά επτά τέτοια υποβρύχια, οπλισμένα με τορπίλες και βλήματα cruise, που ήδη δοκιμάστηκαν στη Συρία.

pentapostagma.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας