Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Β. Κορέα σε ΗΠΑ: Θα σας συντρίψουμε αδίστακτα!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Παγκόσμιο τρόμο προκαλεί η ολοένα αυξανόμενη ένταση στην Κορεατική Χερσόνησο, με τους Τραμπ και Κιμ να «παίζουν με τη φωτιά» του πυρηνικού πολέμου.


Οι ένοπλες δυνάμεις της Βόρειας Κορέας με ανακοίνωσή τους προειδοποιούν ότι θα «συντρίψουν αδίστακτα» τις ΗΠΑ, εάν η Ουάσιγκτον επιλέξει να επιτεθεί, καθώς αρμάδα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού με επικεφαλής αεροπλανοφόρο, κατευθύνεται στα ανοιχτά της Κορεατικής Χερσονήσου.

«Οι ΗΠΑ και οι ναυτικές τους δυνάμεις, θα λάβουν την πιο σκληρή απάντησή μας, χωρίς οίκτο, μη επιτρέποντας στους επιτιθέμενους να επιβιώσουν», μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας KCNA, επικαλούμενο ανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων.



Την ίδια ώρα, ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι έστειλε μήνυμα ότι «μια σύγκρουση μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή» στη Βόρεια Κορέα με αφορμή τις νέες απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της Πιόνγιανγκ.

Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε παράλληλα και το Κρεμλίνο για την κλιμάκωση της έντασης γύρω από τη Βόρεια Κορέα και καλεί όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η φονική δύναμη της «μητέρας όλων των βομβών»
trelokouneli.gr

besdes.gr



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας