Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έκακτο: Ξέσπασμα του Άσαντ κατά Τραμπ! Τι (όμως) θα επακολουθήσει…



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


«Προσπαθήσαμε να δούμε οτιδήποτε θετικό, είπαμε ότι αυτό που ο πρόεδρος Τραμπ υποσχέθηκε θα το κάνει, και γι αυτό τον περιέγραψα ως πολλά υποσχόμενο, πριν από μερικούς μήνες», ανέφερε αρχικά ο Άσαντ με δηλώσεις σχετικά με τον Αμερικανό Πρόεδρο, πριν από λίγο στο Sputnik.



Σημείωσε ότι η επίθεση με πυραύλους Tomahawk στις 7 Απριλίου στην αεροπορική βάση Sha’irat της επαρχίας Ιντλίμπ αποδεικνύει ότι «τελικά άλλα λέει και άλλα κάνει».

Πιο συγκεκριμένα: «Όμως στην πραγματικότητα, δεν είναι αυτό που υποσχέθηκε, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε κάτι και στο τέλος κάνουν κάτι διαφορετικό. Δεν δεσμεύονται ποτέ από τις υποσχέσεις τους ή τα λόγια τους», υποστήριξε ο Άσαντ

Παρόλα αυτά ο Άσαντ εξέπληξε, αφήνοντας ακόμα ένα ανοικτό παράθυρο συνεργασίας: «Η Δαμασκός θα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλάξουν την πολιτική της προς τη Συρία».



«Κάθε φορά που υπάρχει ένα παράθυρο ελπίδας ότι αυτό το κράτος ή αυτό το καθεστώς μπορεί να αλλάξει τη στάση του όσον αφορά το σεβασμό της κυριαρχίας ενός κράτους, και κινηθεί προς την αποτροπή περισσότερης αιματοχυσίας στη χώρα, τότε πρέπει να συνεργαστούμε. Δεν είναι προσωπική σχέση, δεν είναι μίσος και αγάπη. Είναι το συμφέρον των δικών σας ανθρώπων. 

Συνεπώς, δεν μπορώ να πω ότι αυτή η κλιμάκωση έχει αλλάξει τίποτα, επειδή αυτή είναι η αληθινή έκφραση της πραγματικότητας του αμερικανικού καθεστώτος που υπάρχει εδώ και δεκαετίες. Δεν είναι καινούργιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες να κάνουν κάτι τέτοιο, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν Τις Ηνωμένες Πολιτείες ως μια μεγάλη χώρα, τουλάχιστον για να αποφύγουμε οποιαδήποτε επιβλαβή αποτελέσματα. Γενικά, δεν μιλώ μόνο για τη Συρία, όταν αλλάζουν τη συμπεριφορά τους, θα είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε πρόβλημα».
hellasforce.com




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας