Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέες προκλητικές δηλώσεις Τούρκων εναντίον της Ελλάδας!



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Δείτε τι είπε ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας


Προκαλεί και πάλι η Τουρκία με τον Υπουργό Άμυνας να προχωρεί σε νέα προσβλητικά σχόλια για τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος φαίνεται ότι τόσο με τις δηλώσεις του όσο με τις συχνές επισκέψεις στην παραμεθόριο δημιουργεί ενόχληση στην γειτονική μας Τουρκία. Σημειώνεται ότι ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έχει ανταλλάξει επανειλημμένα βολές με τον ΥΕΘΑ, Πάνο Καμμένο αυτή τη φορά όμως προχώρησε λίγο παραπέρα την προσβολή του.

Ο Υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τεντώνει ακόμα περισσότερο το σχοινί αφού χαρακτήρισε ως “σόου Καμμένου” την επίσκεψή του σε μικρονήσια το Πάσχα, σύμφωνα με την τουρκική έκδοση της εφημερίδας Hurriyet.



Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Φικρί Ισίκ, σχολιάζοντας την επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι έκανε λόγο για “σόου του Έλληνα υπουργού” και τόνισε: “δεν πρόκειται να γίνουμε όργανα στα σόου του”. Ο Τούρκος Υπουργός πρόσθεσε επίσης ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να αναβιώσει την τουρκική προπαγάνδα περί γκρίζων ζωνών και νησιών που έχουν καταλάβει Έλληνες.
onalert





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας