Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκρηξη σε σταθμό μετρό στην Αγία Πετρούπολη - Τουλάχιστον 10 νεκροί




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Έχουν κλείσει τουλάχιστον τρεις σταθμοί


Εικόνες καταστροφής στον σταθμό Σενάγια Πλόσαντ - Τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για δεκάδες τραυματίες - Η έκρηξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν σε φόρουμ στην πόλη
Δύο διαδοχικές εκρήξεις σημειώθηκε πριν λίγη ώρα σε σταθμό μετρό της Αγίας Πετρούπολης, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, που επικαλείται πηγή της αστυνομίας, οι εκρήξεις σημειώθηκαν στον σταθμό Σενάγια Πλόσαντ, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές στα ΜΜΕ έχει γεμίσει πυκνούς καπνούς.

Τουλάχιστον τρεις σταθμοί του Μετρό της Αγίας Πετρούπολης έκλεισαν μετά την έκρηξη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εννέα ασθενοφόρα. 



Υπάρχουν αναφορές για τουλάχιστον 10 νεκρούς και πάνω από 30 τραυματίες.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που ανεβάζουν αυτόπτες μάρτυρες από το σημείο, οι οποίες δείχνουν εικόνες καταστροφής και αρκετούς τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, η έκρηξη φαίνεται να προκλήθηκε από αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς με καρφιά που ήταν τοποθετημένοι μέσα σε βαγόνι.

Αυτό το σενάριο εξηγεί και την εικόνα του κυριολεκτικά διαλυμένου τρένου που εμφανίζεται στις φωτογραφίες.















 


protothema.gr





loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας