Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τουρκικά μαχητικά και κατασκοπευτικά σε όλο το Αιγαίο – Αναμένεται «θερμή» Παρασκευή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more





Χαμός: 14 Μαχητικά F-16, 6 CN-235


Κατασκοπευτικά και 9 Επιθετικά Ελικόπτερα απονηώθηκαν από τουρκικά πολεμικά σκάφη στο πλαίσιο της άσκησης «Θαλασσόλυκος»!

Λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη σταμάτησαν για λίγες ώρες τις πτήσεις τους εντός του ελληνικού εναέριου χώρου, αλλά περίπου από τις πέντε το απόγευμα ξανάρχισαν τις παραβιάσεις.

Από τα 10 τουρκικά μαχητικά που ξεκίνησαν τις εικονικές επιχειρήσεις το απόγευμα της Πέμπτης, έξι κινήθηκαν ανάμεσα σε Χίο και Λέσβο και τέσσερα πέταξα ανατολικά της Ρόδου.





ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 7 (14 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ: 15 (6 CN-235 + 9 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 29
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 8
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 22
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 76 (57 από τα CN-235, 3 από τα Ε/Π και 16 από τους Σχηματισμούς)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ: 3
ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙO


Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της μεγάλης αεροναυτικής τουρκικής άσκησης «θαλασσόλυκος» (Deniz Gordu) στο Αιγαίο έχουν βγει όλες οι μεγάλες μονάδες του τουρκικού στόλου.

Αύριο Παρασκευή, τα τουρκικά παίγνια θα επικεντρωθούν στην περιοχή ανατολικά της Ρόδου, όπου αναμένεται να πλεύσουν τουρκικές φρεγάτες, υποβρύχια, πυραυλάκατοι και άλλα πλοία επιφανείας.
hellasforce.com

loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας