Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

H Ρωσική εταιρεία Kamov αναπτύσσει νέο στρατιωτικό ελικόπτερο ταχύτητας 500+ km/h

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more





Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρωσικό ειδησιογραφικό πρακτορείο TASS, η ρωσική εταιρεία κατασκευής ελικοπτέρων Kamov


 αναπτύσσει ένα νέο σχέδιο ομοαξονικής σχεδίασης ελικόπτερου, που θα μπορεί να εκτελεί πτήσεις με ταχύτητες μεγαλύτερες των 500 χλμ/ώρα.

Η είδηση προήλθε από δηλώσεις του διευθυντή αεροπορικής βιομηχανίας του ρωσικού Υπουργείο Βιομηχανίας και Εμπορίου Sergei Yemelyanov την περασμένη Τρίτη.

Ο Yemelyanov δήλωσε πως έχει ήδη διαπιστωθεί το γεγονός ότι τα μονοαξονικά ελικόπτερα δεν μπορούν να αναπτύξουν ταχύτητες μεγαλύτερες των 450 χλμ/ώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Kamov αναπτύσσει ένα σχέδιο ομοαξονικής σχεδίασης που θα ξεπεράσει τα 500 χλμ/ώρα. Όπως τόνισε δε, το ελικόπτερο θα έχει στρατιωτικές εφαρμογές.





Για την ανάπτυξη του νέου ελικοπτέρου η Kamov έχει ήδη δημιουργήσει ένα «εναέριο εργαστήριο» για να δοκιμάσει όλες τις καινοτομίες που θα ενσωματωθούν στην νέα σχεδίαση.

Υπενθυμίζουμε πως το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας ελικόπτερου είναι τα 400 χλμ/ώρα, συνεπώς η προσπάθεια της Kamov





ptisidiastima.com

loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας