Το κοίτασμα της Θεσσαλονίκης με 10 τρις αξία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more
Όσα θα ακολουθήσουν είναι μύνημα από Ερευνητή Μηχανικό που φοβάται για την ζωή του, για την πληροφορία που έχει αφού...
το κοίτασμα του θερμαικού για τους κλέφτες και υπόλογους του Ελληνικού έθνους δεν υπάρχει.


 Οι μετρήσεις επαληθεύουν τα δεδομένα πως η χώρα μας μπορεί να καλύψει της ανάγκες της, αλλά και της Ευρώπης για 300 έτη.

Ερευνητής- Μηχανικός
<<Από τις μετρησεις κανένα άλλο από όσα υπάρχουν δεν μπορεί να συγκριθεί με το κοίτασμα του θερμαικού 10 τρις ευρώ από το κοίτασμα του θερμαικού και όχι μόνο, ξέραμε για τους σχιστόλιθους και οι σχιστόλιθοι της θεσσαλονίκης γεννούν φυσικό αέριο ( πετρέλαιο) κάτω απο το στρώμα του φυσικού αερίου. 1.000.000 τουλάχιστον νέες θέσεις εργασίας για 300 χρόννια. Υπάρχει σε χάρτη κοίτασμα και ξέρουν ότι είναι τεράστιας αξίας και δεν θα πεινούσαμε για τουλάχιστο 300 χρόννια. Τα ξέρουν οι παπαγάλοι του συστήματος και σία ότι έχουν έναν θησαυρό στα πόδια τους αλλα δεν ξέρουν ότι αυτό το κοίτασμα θα αποφέρει 200 χιλ ευρώ έσοδα στην κάθε οικογένεια της Ελλάδας και δεν θα σταματάει να βγάζει. Κάθε κοίτασμα έχει την δική του αξία με την θερμοκρασία και πίεση που αναπτύσσεται, όσο νότια πάμε τόσο πιο γρήγορα έχουμε ώριμο πετρέλαιο. Στην θεσσαλονικη λόγω χαμηλών θερμοκρασιών αναπτύσσεται πιο αργά η ωριμανση. Στο κοίτασμα πετρελαίου στην θεσσαλονίκη δήθεν θα συνδεθούν με αγωγούς για να δώσουν φυσικό αέριο στην κεντρική Ευρώπη ? ???.>>

Η ανακάλυψη του κοιτάσματος έγινε την δεκαετία του 80 μα εμείς αυτό που κάναμε είναι να χρεώνουμε την πατρίδα μας για να πάρουν τον έλεγχο οι ΕΛΙΤ.

Η πατρίδα μας σκλαβώνεται κάθε μέρα στο υποτηθέμενο χρέος 400 δις ευρώ ενώ μόνο αυτό το κοίτασμα ελευθερώνει την χώρα μας. Η Ελλάδα από άκρη ως άκρη από τον βορρά έως τον νότο έχει μεταλεύματα υψηλής αξίας μα οι πωλήτες πεινάνε.

Δείτε άρθρο του 2011 ακούστε το ιχητικό και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

http://www.zougla.gr/greece/article/ek-ton-isteron-aftopsia-stin-epanomi–ti-lei-o-idikos-pantelis-papazis


Η Ελλάδα αλώθει ο Έλληνας έχει σκλαβώθει στο ψεύτικο χρέος και προσκυνημένοι πολιτικοί μας παραδείδουν τα πάντα.
katohika.grΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Σχόλια