Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο πόλεμος «κατά του σταυρού» στις ΗΠΑ συνεχίζεται




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Οι σατανιστές προελαύνουν, έχοντας την υποστήριξη της Νέας Τάξης.


Απίστευτα πράγματα εξακολουθούν να γίνονται στις αχανείς ΗΠΑ, όπου παρά την εκλογή Τραμπ, ο διωγμός κατά κάθε χριστιανικού συμβόλου εξακολουθεί να μαίνεται μέχρι νεωτέρας.

Πιο συγκεκριμένα στη Μινεσότα, οι αρχές αφαίρεσαν από το Πάρκο των Βετεράνων στο Belle Plaine, το άγαλμα ενός στρατιώτη που προσευχόταν πάνω από έναν τάφο, κρατώντας έναν σταυρό!

Το σύμβολο αυτό της χριστιανοσύνης προφανώς…ενόχλησε τους σατανιστές της Πολιτείας, που απαίτησαν από τις αρχές (στο όνομα της θρησκευτικής ελευθερίας) να το αφαιρέσουν πάραυτα.

«Αυτό δεν είναι απλώς μια συνταγματική παραβίαση, αλλά στέλνει ένα μήνυμα αποκλεισμού σε μη χριστιανούς, σαν να είναι σημαντικοί μόνο οι χριστιανοί βετεράνοι», κατήγγειλε ένα μέλος του Ιδρύματος της Θρησκευτικής Ελευθερίας που πρωτοστατεί στην κίνηση αυτή.


Ωστόσο το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι πως παρά την απομάκρυνση του σταυρού από το μνημείο, που εν τέλει επετεύχθη, οι σατανιστές της περιοχής, στο όνομα πάλι της θρησκευτικής ελευθερίας, προέβησαν σε επίσημο αίτημα τοποθέτησης ενός…σατανιστικού συμβόλου στο ίδιο πάρκο!

Το δικό τους μνημείο; Μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις στις…ανεξίθρησκες ΗΠΑ:

el.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας