Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΦΑΓΗ… ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ (ΒΟΥΛΗ) …. Πολάκης: Σίχαμα της κοινωνίας – Άδωνις: Είσαι κότα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more






Ο ΕΝΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΙ ΕΚΕΊ…



Σφοδρή κόντρα με βαριές εκφράσεις είχαν πριν από λίγο στη Βουλή κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του πολυνομοσχεδίου για τα μέτρα και τα αντίμετρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πολάκης ζήτησε τον λόγο από το προεδρείο της Βουλής μετά την τοποθέτηση του Γεωργιάδη που χαρακτήρισε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «ανθρωπάκια της πρώτης φοράς Αριστερά». Αρχικά επιτέθηκε στον Γεωργιάδη και κλείνοντας την ομιλία του, ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ο Πολάκης ακούστηκε να χαρακτηρίζει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ «σίχαμα της κοινωνίας».





Ο Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο και ανταπάντησε χαρακτηρίζοντας τον κ. Πολάκη «κότα» αναφερόμενος σε παλιότερη ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού για το «όχι» στο δημοψήφισμα.

«Τώρα που ψηφίζετε μέτρα Πολάκη, είστε κότα; Είστε», είπε ο Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον Πολάκη.


hellasforce.com
loading...




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας