Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΑΓΩΣΕ ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! Δεν το περίμενε από τον Πούτιν...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more


Οργή έχουν προκαλέσει στην Τουρκία οι ρωσικές ασκήσεις εντός του FIR Λευκωσίας.


Με τη διεξαγωγή των ασκήσεων, η Ρωσία δείχνει ότι αναγνωρίζει το FIR Λευκωσίας, κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στη γείτονα χώρα, τόσο και στα κατεχόμενα. Μάλιστα, οι κατοχικές αρχές εξέδωσαν παράνομη ανακοίνωση που χαρακτηρίζει «μηδενικές» και «άνευ περιεχομένου» τι σχετικές ΝΟΤΑΜ (Α0694/17 και Α0695/17 αρ. 1 στον χάρτη), με τις οποίες το ρωσικό πολεμικό ναυτικό δεσμεύει περιοχή έκτασης 2.500 τετρ. χιλιομέτρων απέναντι από τις ακτές της Συρίας.







«Σε σχέση με τις ΝΟΤΑΜ A0694/17 και A0695/17, με ημερομηνία 17 Μαΐου 2017, που εκδόθηκαν από την ελληνοκυπριακή διοίκηση της ‘νότιας’ Κύπρου σχετικά με μη επανδρωμένο πτητικό σύστημα θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι η ‘κυβέρνηση’ της ‘Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου’ είναι η μόνη νόμιμη και αρμόδια ‘αρχή’ για την παροχή πληροφοριών εναέριας κυκλοφορίας και παροχή υπηρεσιών αεροναυτικών πληροφοριών εντός των ορίων της περιοχής των συμβουλευτικών υπηρεσιών του Ερτζιάν. 


Ως εκ τούτου οι ΝΟΤΑΜ Α0694/17 και Α0695/17 της ελληνοκυπριακής πλευράς πρέπει να θεωρούνται μηδενικές και κενές περιεχομένου», αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική ανακοίνωση.
voicenews.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας