Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η Χώρα μας Δέχεται ΠΟΛΕΜΟ…. Θύμα Οπλοποίησης του Καιρού… !!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


ΕΚΤΑΚΤΟ: Spetsnaz περικύκλωσαν άνδρες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων στην νότια Συρία - Αγριες μάχες στο έδαφος και άτακτη οπισθοχώρηση προς Ιορδανία – Καρφώθηκε η συριακή σημαία στα σύνορα – Βίντεο




Θύμα (η Ελλάς) 
Ο Π Λ Ο Π Ο Ι Η Σ Ε Ω Σ Καιρού; ; ;
Ανυπολόγιστη καταστροφή (καί) στην Αργολίδα λόγω χ ε ι ρ α γ ω γ ή σ ε ω ς καιρού!


Συνεχίζουμε να μετράμε τις καιρικές πληγές μας, όσο η χώρα δέχεται συνεχή οπλοποίηση καιρού με την ανοχή όλων των πολιτικών μας και κυβερνήσεων…
Μετά τα Φάρσαλα, τεράστιες είναι και οι καταστροφές που άφησε πίσω της, η καιρική βόμβα που χτύπησε την Αργολίδα το απόγευμα της Παρασκευής 16ης Ιουνίου.



Μεγάλες οι καταστροφές στις καλλιέργειες με τους αγρότες να κάνουν λόγο για ολική καταστροφή. Τα θερμοκήπια που βρέθηκαν στην καταστροφική πορεία της καταιγίδος, έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές.



​Ενδεικτικό είναι και το ‘βίντεο’ την στιγμή της μεγάλης χαλαζοπτώσεως, για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της μανίας της πραγματικά «σπάνιας για την περιοχή καταιγίδος», όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ.



Επίσης δεν γλίτωσαν ούτε τα – πανάκριβα -φωτοβολταϊκά πάρκα, τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς! Είναι που η Ελλάδα, έχει πολύ …ήλιο για ΑΠΕ! Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε και να μας δει φέτος….



Αλλά και πάλι ευχαριστημένοι πρέπει να είμαστε, αφού με τέτοιους αέρηδες ευνοείται η αιολική ενέργεια (μπας και υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων «φωτοβολταϊκάδων» με «ανεμιστηράδων»;)
Βέβαια… όχι όταν ξεπεραστεί το μέτρο και αρχίσουν να σπάνε τα πάντα γύρω.
Ακόμη και τεράστιες τζαμαρίες έπεσαν από τις δυνατές ριπές του αέρα και είναι πραγματικά ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε και θύματα.









Και όλα αυτά τα ωραία, μόλις μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μας, Αλέξη Τσίπρα, μετά την ολοκλήρωση της 3ης Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ, στην Θεσσαλονίκη, όπου εξήρε τις κλιματικές συνθήκες της χώρας μας που ευνοούν τις ΑΠΕ:
“Μια πολύ σημαντική προοπτική, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια περιοχή, που έχει και πολύ ήλιο και πολύ… ααα… ααα… ενέργεια αιολική.
”Δυστυχώς, με τέτοιες κυβερνήσεις και εκπροσώπους στην Βουλή, η χώρα όχι μόνο δεν έχει καμμία προοπτική και πουθενά, αλλά ούτε καν το πιο βασικό και πολυτιμότερο αγαθό, την Εθνική της Κυριαρχία!



Καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες, που νοιάζονται για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας, να συσπειρωθούν γύρω από το Κίνημα ‘Επιβιώνουμε’, το μόνο Κίνημα, που δεν μασάει λέξεις και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και με το όνομα τους: Η χώρα μας είναι θύμα Οπλοποιήσεως Καιρού!

[Πηγήepivionoume.allnewz.gr/nu941alpha–alphanualphakappaomicroniotanu974sigmaepsiloniotasigmaf/8631720]

(Δέν είμαστε ειδικοί, αλλά οι επεμβάσεις στις καιρικές συνθήκες, είναι «διαδεδομένες» εδώ και αρκετά χρόνια, από εκείνους που «διαθέτουν» τους τρόπους, κυρίως με το – όχι και τόσο ευρέως γνωστό – σύστημα ‘ H A A R P ‘.





Όσοι φιλομαθείς και φιλέρευνοι, άς το κοιτάξουν διαδικτυακώς. Επειδή η γνώση είναι δύναμη).

hellasforce.com



Σχετική Ενημέρωση


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας