«Καλούμε τον κ. Κουρουμπλή όπως απαντήσει γιατί το νησί των Κυθήρων, παραμένει για πολλοστή φορά αποκομμένο από τον Πειραιά»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔Για πολλοστή φορά, το πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιά – Κρήτη, ετέθη εκτός υπηρεσίας με...


...σοβαρή μηχανική βλάβη αποκόπτοντας την επαφή των Κυθήρων με το λιμάνι του Πειραιά.

Επειδή κατά πληροφορίες μας, η βλάβη είναι πολύ σοβαρή και δεν προβλέπεται επαναδραστηριοποίηση του πλοίου πριν περάσουν πολλές ημέρες ή και μήνες και ενόψει της αρξαμένης τουριστικής περιόδου ερωτούμε τον κ. Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλή, τι σκέφτεται επί του προκειμένου να πράξει, ώστε να μην χαθεί η τουριστική σεζόν για το πολύπαθο και ταλαιπωρημένο νησί των Κυθήρων, ένεκα της εκ νέου διακοπής των ακτοπλοϊκών δρομολογίων της γραμμής Πειραιώς Κυθήρων.


Λαμβάνοντας υπόψιν ότι, πρόκειται για το μοναδικό δρομολόγιο και το μοναδικό πλοίο που συνδέει τα Κύθηρα με τον Πειραιά, ερωτούμε και πάλι τον κ. Υπουργό, εάν είναι γνωστής της κατάστασης και εάν σκέφτεται να αντικαταστήσει το συχνά προβληματικό πλοίο με κάποιο άλλο καλύτερο, ώστε να μην παραμείνει το νησί των Κυθήρων αποκλεισμένο από το λιμάνι του Πειραιά και να μην χαθεί η φετινή τουριστική περίοδος, η οποία προβλέπεται και αρκετά αυξημένη.

Μιχάλης Μηνόγιαννης
Συνταξιούχος Πλοίαρχος Α΄ Ε.Ν.
Πρώην Διευθυντής ΑΕΝ / Πλ. Ασπροπύργου
Μέτωπο Νίκης
hellasforce.comΣχετική Ενημέρωση


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εδώ σχολιάζεις εσύ!...

Από το Blogger.