Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Επιβεβαίωση Πούτιν! Οι Γάλλοι ζητούν συγγνώμη…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Οι Γάλλοι ερευνητές δεν έχουν βρει ίχνος ρωσικής ομάδας χάκερς που να σχετίζεται με τις αποκαλύψεις που έγιναν κατά την προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν,


κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν διαρρεύσει χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Σε συνέντευξή του την Πέμπτη, ο επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας Κυβερνοασφάλειας της Γαλλίας (ANSSI), Guillaume Poupard, δήλωσε ότι το χακάρισμα ήταν «τόσο γενικό και απλός που θα μπορούσε να το είχε κάνει ο οποιοσδήποτε».





Σύμφωνα με τον Poupard, η απλότητα της επίθεσης «σημαίνει ότι μπορούμε να φανταστούμε ότι ήταν ένα πρόσωπο και το έκανε αυτό μόνο του. Θα μπορούσε να είναι σε οποιαδήποτε χώρα»





Η διαρροή δεδομένων περιείχε 9 gigabytes emails, εικόνες και συνημμένα που χρονολογούνται πριν από αρκετούς μήνες. Τότε, οι γαλλικές αρχές κάλεσαν τα εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να μην αναφέρουν τα περιεχόμενα της διαρροής, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τους εκλογικούς κανόνες.


Η διαπίστωση του Poupard επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ουδέποτε η Ρωσία σχετίστηκε με την κυβερνοεπίθεση.
voicenews.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας