Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ηχητικό ντοκουμέντο καλεί μαχητές του ISIS: Επιτεθείτε παντού, σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αυστραλία

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ REUTERS

Ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο διαδόθηκε μέσω ισοτόπου κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα φαίνεται πως καλεί όλους τους υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους να προβούν σε επιθέσεις σε όλο τον κόσμο.


Το μήνυμα αποδίδεται στον εκπρόσωπο του ISIS, Αμπί αλ Χασάν αλ Μουχαγιέρ και σύμφωβνα με το Reuters καλεί σε επιθέσεις την περίοδο του Ραμαζανιού κατά της Ευρώπη,ς των ΗΠΑ, της Ρωσίας, της Αυστραλίας, του Ιράκ, της Συρίας, του Ιράν και των Φιλιππίνων.

Η αυθεντικότητα του μηνύματος δε μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά η φωνή σύμφωνα με πληροφορίες είναι η ίδια με παλαιότερο μήνυμα του εκπροσώπου.





«Ω, λιοντάρια της Μοσούλης, της Ράκα και του Ταλ Αφάρ, ο Θεός ας ευλογεί αυτά τα αγνά χέρια και τα φωτεινά πρόσωπα, να κατηγορήσουν τους αποκρυφιστές και τους αποστάτες και να τους πολεμήσουν με τη δύναμη ενός ανθρώπου. Στους αδελφούς της πίστης και των πεποιθήσεων που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Αμερική, τη Ρωσία, την Αυστραλία και αλλού. Οι αδελφοί σας στη δική σας γη έχουν πράξει καλά, άρα πάρτε τους ως παράδειγμα κάντε ό,τι έχουν κάνει και αυτοί» καταλήγει το μήνυμα.

Ο «αποκρυφισμός» είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από τον ISIS και αναφέρεται στους Σιίτες Μουσουλμάνους.

Πηγή: Reuters
Πηγή: iefimerida.gr


loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας